Aquest diumenge 28 de febrer al C.A.T. «Dins la panxa del llop».

Dins la panxa del llopAquest cap de setmana les propostes no s’aturen a Gràcia, i diumenge, 28 de febrer a les 12 del migdia podrem gaudir de la presentació de l’espectacle de la companyia Depaper titulat «Dins la panxa del llop«, un espectacle familiar amb teatrins de paper, titelles d’ombres i música en directe, al Centre Artesà Tradicionàrius.

L’obra és pur teatre d’ombres, teatrins de paper, titelles de cartó i cançons fetes a mida, que teixeixen un relat sorprenent i divertit, que us farà estar amb les orelles parades i els ulls ben oberts durant tota la funció. Però que ens explica «Dins la panxa del llop«? Doncs és hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que els animals més espavilats acabin a la panxa d’algun company de fatigues, seguint els passos de “Les set cabretes”, “La Caputxeta vermella” o tants altres contes tradicionals.

Dins la panxa és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d’humor i molta música. A més totes les cançons que podem escoltar a l’obra també ens les podem endur a casa gràcies a la publicació del disc «Dins la panxa del llop» que la mateixa companyia ha editat.