Aquest dissabte hi ha la XI Trobada biennal de Gegants de Gràcia.

Fotografia: David Ramon. Edició 2016

La trobada biennal de Gegants a Gràcia se celebra cada dos anys i aquest 2018 toca, això vol dir que aquest dissabte vinent podrem gaudir d’una bona representació de gegants de tot el territori català. Així doncs i coincidint amb el 25è aniversari dels gegants nous de Gràcia, dissabte tenim una cita amb la XI Trobada biennal de Gegants de Gràcia. En total en aquesta diada de col·laboració hi participaran un total vint-i-sis colles de gegants, que durant tot el dia ompliran els carrers d’activitats.

L’inici de la jornada serà a les 09.30 hores amb les matinades, a les 11.00 hores hi haurà la recollida del ram de la llibertat, a la tarda a les 17.00 hores plantada de gegants al carrer Gran de Gràcia amb Nil i Fabra, segudament a les 18.00 hores gaudirem d’una cercavila que recorrerà els carrers de Gran de Gràcia, Goya fins a arribar a la plaça de la Vila de Gràcia. Finalment a les 19.00 hi haurà i un cop hagin arribat totes les colles participants hi haurà una mostra de balls a la mateixa plaça de la Vila de Gràcia.

ATENCIÓ NOTA INFORMATIVA ÚLTIMA HORA | 

Segons informen els Gegants de Gràcia: «Degut a problemes de mobilitat d’última hora, la plantada de la XIa de demà es trasllada a la Pl. de la Virreina a les 17h. canviant també el primer tram del recorregut de la cercavila».