Aquest dissabte 5 de maig arrenquen les I Jornades Gastronòmiques amb Gràcia 2018.

Descobrir què es cuina en una de les parts amb més identitat de Barcelona i donar a conèixer els seus xefs i restauradors a un preu execepcional. És el que ofereix la iniciativa que impulsa el grup de cellers català Gleva Estates junt amb una selecció dels millors restaurants de la vila. Una quinzena de restaurants de referència de Gràcia se sumen aquest maig a un menú amb «tarifa plana». L’itinerari de les Jornades Gastronòmiques amb Gràcia inclou una quinzena d’establiments amb cartes i personalitats molt variades. N’hi ha per a tots els gustos i si no es pot completar recorregut, triar és tot un repte: Samsara, Lata Berna, Platerets, Cafè Godot, L’Intrèpid de Gràcia, Antúnez, Petit Capet, D.O Vins i Platillos, L’Arrosseria Xàtiva, Lluritu, La Xula Taperia, Jabato Tapería, Mi Gracia, La Pubilla. Entre el 5 de maig i el 4 de juny veïns i visitants que decideixin conèixer aquests restaurants hi podran degustar un menú preu mig de 35 euros amb els plats estrella de cadascun i maridats amb reconeguts vins i caves dels cellers, majoritàriament catalans i de comarques barcelonines. 

La inauguració és dissabte 5 de maig a la festa del comerç al carrer a Travessera de Gràcia |

L’itinerari de les Jornades Gastronòmiques amb Gràcia inclou una quinzena d’establiments amb cartes i personalitats molt variades. N’hi ha per a tots els gustos i si no es pot completar recorregut, triar és tot un repte: Samsara, Lata Berna, Platerets, Cafè Godot, L’Intrèpid de Gràcia, Antúnez, Petit Capet, D.O Vins i Platillos, L’Arrosseria Xàtiva, Lluritu, La Xula TaperiaJabato Tapería, Mi Gracia, La Pubilla. Entre el 5 de maig i el 4 de juny, veïns i visitants que decideixin conèixer aquests restaurants hi podran degustar un menú preu mitjà de 35 euros amb els plats estrella de cadascun i maridats amb reconeguts vins i caves dels cellers, majoritàriament catalans i de comarques barcelonines.

Gleva Estates té experiència en la dinamització de jornades gastronòmiques en altres localitats, on s’han consolidat i que són ja a l’agenda gastronòmica del país: Menjazz a Terrassa, Jornades Gastronòmiques d’Indians, a Begur, o de la Tòfona, a Osona. Així també, a l’horitzó hi ha l’objectiu d’animar els restauradors a compartir esforços i experiències en el món gastronòmic gracienc.