Aquest dissabte 23 d’octubre es posa punt i final a l’edició del LEM 2021

Aquest passat diumenge amb la recuperació de l’Àgape, un clàssic del festival consistent en un maridatge de poesia, música i gastronomia, es va tancar la quarta setmana del festival LEM 2021, que aquest cap de setmana posarà punt final a la seva edició d’enguany.

Així doncs la cloenda del LEM 2021 se celebrarà dissabte 23 d’octubre a la seu del Centre Artesà Tradicionàrius del C.A.T. amb dues propostes. Obrirà la vetllada Inhumankind, un singular duet format per Pablo Selnik (flauta) i Àlex Reviriego (contrabaix), que defineix la seva música com a «impossible,» és a dir, a partir de l’encontre entre el metal en format acústic i jazz d’avantguarda. Al CAT tocaran a quartet amb dues cantants: Celeste Alías, reconeguda veu de l’escena jazzística, i la mezzosoprano Marta Valero, amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la clàssica i la contemporània.

L’últim esdeveniment del festival serà la projecció del film de cinema mut ‘La passió de Joana d’Arc’ (C.T. Dreyer, 1928) amb un paisatge sonor interpretat en viu pel grup de rock experimental Coure. La formació, amb influències del rock dels noranta, el doom metal i el free-jazz, està integrada, entre d’altres, pel saxofonista Ferran Besalduch i el trompetista Pablo Volt ‘Pope’. L’espectacle que oferiran al LEM es va estrenar a Badalona, al Cryptshow Festival 2021, sota la direcció del músic de l’escena indie Agustí Busom.