Aquest dissabte 17 de desembre es celebra la 4 Festa Teixint Connexions per La Marató de TV3.

3a Festa Teixint Connexions 2015. Foto: Teixint Connexions.

El proper dissabte 17 de desembre de 2016 la plaça del Poble Romaní acollirà la quarta edició de la festa que el teixit associatiu de Gràcia organitza per recaptar fons per la Marató de TV3. Una festa que posa en comú tot el teixit associatiu de Gràcia, amb en una festa perquè es pugi gaudir en familia.

50 entitats sumen esforços, fan xarxa, solidaritat i barri |
Entitats de gent gran, de persones amb discapacitat, de salut mental, artístiques i  culturals, comerciants i artesans, de medi ambient, de la festa i la cultura popular,  esportives i socials, centres educatius, ampas i entitats del lleure. Professionals, corals,  grups de música del barri i veïns i veïnes sumen esforços per, des del voluntariat,  con struir una festa amb l a solidaritat com a eix central però amb l’objectiu de crear  vincles i sinèrgies entre elles.

Tapes solidàries i servei de bar |
Com a novetat, la Fundació Festa Major de Gràcia es suma a la festa amb la participació de cinc carrers q ue faran 500 tapes solidàries i el servei de bar amb el suport i la col·laboració de San Miguel.

Comerç i solidaritat |
El comerç de proximitat participarà de la festa donant productes per fer una panera solidària que es sortejarà el mateix dissabte. L’app Àgora Gràcia també serà present al bar solidari i en aquelles parades amb venda de productes.

Activitats familiars a canvi d’un donatiu |
Al llarg de tot el dia la plaça del Poble Romaní acollirà un munt d’ activitats de caràcter familiar : tallers artístics , manualitats nadalenques, espai de jocs, venda de productes  artesanals i fets a mà, llibres i joguines solidàries… Però també a l’escenari s’hi duran a  terme demostracions de dansa, música i contes. Donarà el tret de sortida el grup de percussió Batucargol. Actuaran les corals Baluern, Good Vibes i Cantabile. Els Castellers de la Vila de Gràcia es sumen a la jornada amb un pilar. I haurà demostracions de dansa amb Swing Maniacs, l’Espai de Gent Gran La Violeta, Ymca i l’Escola Nou Patufet. I a la tarda els Alma de Boquerón clouran la festa amb la seva rumba mestissa.

El TOT Gràcia també hi serà present | 
Per primer cop, el TOT Gràcia hi serà amb el seu propi estand, una taula informativa sobre el nostre projecte de comunicació local i comercial, i on també es podrà agafar un exemplar gratuït del darrer número especial per aquest nadal.

Programació  i horaris de les actuacions |

10.30 h Inici de la festa amb Batucargol
11 h Coral Baluern
11.30 h Cor Good Vibes
12.00 h Cantabile Cor de Noies
12.30 h Pilar dels Castellers de la Vila de Gràcia
12.35 h Demostració de ball amb Ymca
12.4 0 h Contes solidaris amb Para Bé l’Orella
13 h Classe oberta de Jazz Steps amb Swing Maniacs
13.25 h Balls en línia Espai Gent Gran La Violeta
1 3 . 45 h Demostració de Zumba Escola Nou Patufet
1 7 h Singers amb Pere Salicrú
18h Concert fi de festa amb Alma de Boquerón.