Aquest dissabte 14 de desembre 7a Festa amb La Marató de TV3 a Gràcia

Fotografia: David Ramon

Aquest any 2019 Gràcia celebra la 7a Festa amb La Marató de TV3, però enguany no ha estat organitzada pel col·lectiu Teixint Connexions com va passar en les edicions anteriors, després que a mitjans de setembre cesses l’activitat. Així doncs el relleu de l’organització de la Festa amb La Marató l’ha agafat Federació de Colles de Sant Medir i la UTEG (Unió Temporal d’Entitats de Gràcia) integrada per diferents entitats de Gràcia.

L’escenari principal de l’edició d’aquest 2019 serà el Passeig de Sant Joan entre Travessera de Gràcia i Sant Antoni Maria Claret, i començarà a les 11.00 hores del matí amb diferents actuacions musicals a l’escenari instal·lat per l’ocasió, concerts, dansa i també lectura de poesia. La festa també comptarà amb un espai gastronòmic on es podrà degustar crepes, botifarres i escudella solidària.

També hi haurà estands de diverses entitats com els de l’Associació de Joves Gitanos, Fundació Teresa Gallifa, Federació de Colles de Sant Medir, El Centre, Espai La Tregua, i Arte y Transformación Social. Finalment d’11,30 a 13 hores els Castellers de la Vila de Gràcia duran a terme un assaig general on a les 13.00 hores també i carregaran un pilar.