Aquest dissabte 12 de maig de 2018, 10a Diada de La Vella

Un any més la colla de Diables Vella de Gràcia, celebra la seva diada, i ho farà aquest dissabte dia 12 de maig a partir de les 19.00 hores amb un correfoc que omplirà d’espurnes els diferents carrers de la Vila de Gràcia. A les 19.00 hores a la plaça de la Vila de Gràcia hi haurà la tabalada i a partir de les 20.00 hores a la plaça de ela Virreina el tradicional correfoc.

El recorregut de la tabalada serà el següent: Pl. de la Vila, carrer Mariana Pineda, carrer. Xiquets de Valls, plaça del Sol, carrer Maspons, carrer Ramón y Cajal, plaça de la Revolució, carrer Verdi, carrer de l’Or, plaça del Diamant, carrer Astúries, i plaça de La Virreina.

A les 20.00 a la plaça de La Virreina començarà el recorregut del correfoc pels carrers: de Torrijos, carrer Ramón y Cajal, carrer Maspons, carrer dels Xiquets de Valls, carrer Mariana Pineda, i finalitzarà a la plaça de la Vila.

Com sempre i us preguem precaució a l’hora de participar en activitats on el foc n’és el protagonista, cal anar ben equipat i és recomanable portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs i tapar-se el clatell amb algun mocador. En el cas de sofrir cremades, dirigir-se immediatament als punts d’assistència sanitària. En cas de perill, seguir les instruccions dels organitzadors.