Aquest dimecres 14 d’agost de 2019 Pregró de la Festa major i cultura popular com a novetat

Fotografia: David Ramon.

Aquest any abans de la lectura del pregó la cultura popular serà la protagonista amb l’estrena d’una nova cercavila anomenada la “La passada del Pregó”, que es farà el 14 d’agost a les 17.30 hores.Aquesta nova cercavila iniciarà el seu trajecte a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, on hi participaran els gegants, l’Àliga de Gràcia i les autoritats i que arribarà a la Plaça del Sol on s’hi sumaran els participants del Toc d’Inici amb els músics de la resta de colles de cultura popular per arribar plegats a la plaça de la Vila, on tocaran els músics i acabaran amb el Timgrallers de Gràcia. Un cop finalitzi la lectura del pregó, les pregoneres i les autoritats baixaran a la plaça on tindrà lloc el ball de gegants i de l’Àliga en homenatge a les pregoneres.  

Programació dimecres 14 d’agost 2019 |

17.30 h Passada del pregó amb lÀliga i els Gegants de Gràcia, des de l’Espai Cultural Albert Mussons fins a la plaça del Sol.

10.00 h El Toc d’inici amb música de les colles de cultura popular des de La Voleta, Maspons, Xiquets de Valls, Mariana Pineda, plaça de la Vila.

18.15 h Tabals i gralles a l’inici de festa a la plaça de la Vila de Gràcia.

19.00 h Pregó de la Festa Major de Gràcia a càrrec de Cristina Pandis, Xènia Galtés, Paola Manjón i Noèlia Bautista de l’equip olímpic de dones del ACIDH-Lluïsos de Gràcia. Després Ball d’honor a les Pregoneres i finalment a les 20.00 hores assaig obert a la plaça de la Vila dels Castellers de la Vila de Gràcia.