Aquest dijous novena edició de la The Shopping Night Barcelona al Passeig de Gràcia

Aquest dijous 22 de novembre de 2018 el Passeig de Gràcia serà el punt de trobada de la novena edició de The Shopping Night Barcelona, que torna un any més amb l’objectiu de recuperar l’esperit festiu per arribar al gran públic, dinamitzar les vendes i convertir- se en la cita que dóna el tret de sortida de la campanya de Nadal. Les botigues del Passeig de Gràcia i els carrers adjacents oferiran un avançament dels descomptes especials del Black Friday, decoraran els seus aparadors i proposaran gran varietat d’activitats a l’interior. Promoguda institucionalment per l’Associació Passeig de Gràcia i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, The Shopping Night Barcelona 2018 girarà entorn de quatre eixos principals: compres, música, gastronomia i cultura. Les principals botigues de moda del Passeig de Gràcia obriran les seves portes en horari especial que es prolongarà fins a la mitjanit. Els ciutadans podran gaudir de grans descompte s a més de participar en activitats molt diverses com música en directe a l’interior de les boutiques, servei de perruqueria, regals i molt més.

Un recorregut musical per Passeig de Gràcia |

Una de les grans novetats d’aquest any serà la música, que envairà el carrer amb set escenaris en els encreuaments de Passeig de Gràcia amb Rosselló, Provença, Mallorca, València, Aragó, Consell de Cent, Diputació i Gran Via. Durant el passeig, el públic realitzarà un recorregut cronològic a través de la història de la música, dels anys 20 fins a l’actualitat: música de cinema, Cotton Club, The Fifties, Ritmes l latins, Guateque, l’era del pop-rock y FORCE. Les actuacions de Beatriz Luengo , guanyadora del Latin Grammy Americà, i MS Nina, referent de la música trap i del reggaeton, posaran el punt internacional a la cita. A més, cadascuna de les zones acolliran propostes culturals i d’oci relacionades amb l’època musical corresponent.

Entre les activitats d’aquesta nit destaquen el mercat de vinils associat al Flea Market, el photocall TSNB 2018 amb un disseny en forma de bola de neu i la performance d’un gran mural grafitti by Montana Colors. Així mateix , més de 10 foodtrucks es concentraran a l’àrea del Passeig de Gràcia entre Gran Via i Casp per a convertir TSNB en una nit de riquesa i varietat de sabors i textures exquisides.

Creacions gastronòmiques d’inspiració nadalenca |

Per la seva part, la gastronomia, referent de la cultura de la ciutat amb més de 30 estrelles Michelin, tindrà un paper molt especial a aquesta novena edició. Hotels i restaurants integraran una ruta de «platets» inspirats en la millor cuina de Nadal amb preus molt assequibles, de la mà de professionals com Carme Ruscalleda, o de Nandu Jubany entre d’altres.