Aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig de 2017 els Castellers de la Vila de Gràcia celebren els seu XXè aniversari.

Fotografia: Castellers de la Vila de Gràcia.

Aquest proper cap de setmana, els dies 20 i 21 de maig de 2017 els Castellers de la Vila de Gràcia celebren el XXè aniversari de la colla. Per a celebrar-ho la colla ha decidit programar una sèrie d’actes per a tothom que vulgui participar-hi. Els actes comencen el dissabte dia 20 a la tarda amb la «Petita Festa Blava», dedicada a la canalla de la colla i a tots aquells infants que vulguin passar-ho bé. A partir de dos quarts de cinc, els nens i nenes podran gaudir de tallers, d’inflables, d’un taller de castells i de l’animació infantil del Grup Ail’as.

El diumenge 21, se celebrarà la diada castellera del XXè aniversari. A partir de les 8, els grallers graciencs despertaran els veïns i les veïnes de la Vila, anunciant que s’acosta la Diada amb les matinades, la diada castellera començarà a les 12 hores on hi participarà: la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Nens del Vendrell i els Capgrossos de Mataró.

Per acabar el dia i la celebració a les 18 hores el grup, els Pastorets Rock oferiran un concert als jardins de Manuel Torrente, davant de Can Musons.

Dissabte dia 20 |

16:30h: Inflable, tallers, jocs de taula.
17h: Taller de castells
18h: Berenar: xocolata desfeta, melindros i fruita.
18:30h: Animació infantil amb els Ai l’As.
20h: Fí de festa.

Diumenge dia 21 |

12:00 h Diada Castellera a la Plaça de la Vila amb: Jove Xiquets de Tarragona, els Nens del Vendrell i els Capgrossos de Mataró.

18:00h Concert de Pastorets Rock.