Aquest any Barcelona no tindrà Cavalcada, i els actes es traslladen al Fòrum

Finalment l’Ajuntament de Barcelona ha decidit aquest any de suspendre la Cavalcada de Ses Majestats Els Reis Mags, després d’una llarga reunió entre les dues parts, i a causa de la situació sanitària actual els Reis i l’administració han arribat a un acord de col·laboració, perquè els més menuts de la casa, puguin gaudir de la màgia reial aquest any.

Així doncs l’espai assignat per a la celebració dels Reis Mags enguany serà el recinte del Fòrum. Des del 28 de desembre i fins al 5 de geners els Reis Mags instal·laran en aquest punt els diversos elements més tradicionals de la popular Cavalcada. A més els nens i nenes també podran visitar l’espai, sempre amb reserva prèvia, a més també podran entregar les cartes i establir contacte de forma virtual amb els Reis i els patges reials.

L’acte més important, serà l’espectacle de seixanta minuts que oferiran als assistents, un seguici encapçalat pels Reis Mags d’Orient, el seu seguici, i a acompanyats de ballarins i música. La visita tindrà una duració d’uns 50 minuts, i serà d’uns 700 metres de recorregut dins el recinte Fòrum. Hi trobarem un circuit amb vuit instal·lacions amb carrosses, vestuaris , i tota mena d’estris reials.

Per a poder-hi assistir caldrà fer una reserva prèvia dies abans, a través del web de Nadal, que l’Ajuntament posarà a disposició dels visitants a partir del pròxim 15 de desembre. L’horari per a poder fer les visites serà d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de 2021. I els dies 31 de desembre i 5 de gener només s’hi podrà assistir en horari matinal.