Aquest agost el TOT Gràcia consegueix 12.541 visites

Aquest mes d’agost del 2021 la web del diari digital del TOT Gràcia ha tornat a aconseguir un nou record d’audiència, amb un total de 12.541 visites. Com és habitual durant el mes d’agost a banda de treure el número en paper de la revista, corresponent a l’estiu i en aquest cas el número 13 del TOT Gràcia amb 8.000 exemplars distribuïts als comerços del Districte, durant aquest mes d’agost. Per altra banda la redacció del diari es va posar a treballar en l’edició digital del TOT FESTA MAJOR, el canal de notícies de la Festa Major de Gràcia.

Així doncs ja des de l’inici del mes el web del TOT ha anat publicant notícies com és habitual, però del 15 al 21 d’agost es va anar incrementant la publicació de continguts específics sobre la festa major, notícies, reportatges, articles… i la difusió als canals i xarxes socials del diari digital.

En el rànquing de les notícies més llegides hi trobem, la informació sobre el mapa amb els carrers guarnits a l’edició d’enguany de la festa major, els talls de circulació dels vehicles durant aquest agost, o els guanyadors dels concursos de guarnits dels balcons i portalades, entre d’altres.

Així doncs una vegada mes i durant l’agost el TOT Gràcia es reafirma com un mitjà de referència per als graciencs, i les empreses i comerços que s’hi anuncien, ja que sense la seva complicitat no es podria tirar endavant els dos projectes, tant la revista en paper com el diari digital.

Ara i ja pensant de cara a la campanya de Nadal, l’equip de la revista ja es posa a treballar per a treure a finals de novembre un nou número especial sobre el comerç de Gràcia, amb nous continguts culturals i socials. Si teniu una empresa o comerç i voleu aparèixer en la nostra revista, ja podeu contactar amb nosaltres sense cap compromís, i us expliquem els formats i packs de què disposem. Podeu contactar a l’adreça de correu electrònic: publicitat@totgracia.com