Aquest 6 de maig la Federació Gràcia Comerç treu el comerç al carrer amb la campanya «Gràcia Km0».

En el número 03 del TOT Gràcia d’aquesta primavera, entrevistàvem a Manuel Rodríguez, podeu llegir l’entrevista en aquesta pàgina, ens explicava els motius i els objectius del naixement de la Federació Gràcia Comerç, que engloba una onzena d’associacions de comerciants de Gràcia. Ara aprofitant que aquest dissabte 6 de maig de 2017, se celebra la jornada del comerç al carrer, la federació s’estrena amb la seva primera festa conjunta sota el nom de «Gràcia Km0«.

Segons la nota de premsa i els responsables de la federació » El «Gràcia Km.0”, és un nou inici, un nou camí, el punt quilomètric 0 del nostre recorregut conjunt. Però també perquè volem posar èmfasi en la proximitat dels comerços que formen part de la Federacio. Comerços que aposten pel tracte personal i per l’especialització, per la singularitat i per la tradició».

Activitat conjunta i unir forces |

Les Associacions de Comerciants que formen part de la Federació Gràcia Comerç tindran un engalanament dels carrers unitari, de manera que les persones visitants podran distingir els carrers que formen part de la Federació a simple vista. Però, a més, els visitants podràn participar en un joc que els permetrà visitar tots els carrers associats, i a l’hora guanyar obsequis molt interessants.

Gràcies a la col·laboració del Taller d’Història de Gràcia, s’ha dissenyat una nova col·lecció de llibres que parlaran de Gràcia, de la seva història i identitat, de les persones que en formen part. Aquesta col·lecció, que porta el nom d’”Històries de Gràcia”, inicia el seu recorregut amb el número dedicat a l’Església dels Josepets, a càrrec de la Carme Cristià, membre de Taller d’Història de Gràcia. Per aconseguir un exemplar del llibre, les persones visitants hauran de recórrer les 11 Associacions de Comerciants i omplir una postal amb uns adhesius que els donaran els propis comerciants. Amb la postal plena hauran d’anar a un dels 3 punts d’informació de la Federació, i rebran, com a premi, el llibret, conjuntament amb una bossa de cotó promocional de la campanya.

A més, entraran en el sorteig d’entrades pels teatres i cinemes del barri: o Cinema Verdi: 20 entrades o Teatre Lliure: 2 invitacions per veure «Las personas del verbo» entre del 3 al 28 de maig o Jove Teatre Regina: 4 invitacions i 10 entrades dobles 2×1 per veure l’espectacle familiar La cigala i la formiga, de la Companyia La trepa, els dies 13 i 14 de maig a les 17:30h.

Programa d’activitats durant tot el dia |

Eix Torrent
12h Vermut vegà a Naturespai (Torrent de l’Olla 92) 
17h Taller tupper sex eco a Amantis (Torrent de l’Olla 145) 
Descomptes i sortejos als comerços 
Associació de Comerciants de Travessera de Dalt
Mostra de comerços i activitats durant tot el dia 
Riera de Sant Miquel
Música en viu amb Dj Revival Session i Jam Session Live 
Associació de Comerciants del carrer Torrijos
11:00h Pintacares infantil 
17:00h – 18.30h Minidisco infantil amb espectacle final de màgia 
18.30h Gegantons i Capgrossos de Gràcia 
Associació de Comerciants de Vallcarca i rodalies
Gegantons i Capgrossos de Gràcia, country, ioga, música, ball i sorteig.
Associació de Comerciants del carrer Astúries
Mostra de comerços i activitats durant tot el dia.
Associació de Comerciants del carrer Ramón y Cajal
Gegantons i Capgrossos de Gràcia, Música i màgia.
Associació de Comerciants Portal de la Llibertat
Tallers al carrer i música durant tot el dia.
Associació Artesans de Gràcia
Mostra d’artesans a Pla de Salmeron.
Associació de Comerciants del carrer Verdi
Mostra de comerços i activitats durant tot el dia.
Travessera Centre
Festa dels animals, música en viu i jocs infantils durant tot el dia.