Aquest 14 d’abril s’inicia la 22a edició de La Taverna del CAT

Poc més d’un mes, encara no, de la cloenda del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, la casa per excel·lència de la música tradicional torna a posar-se en marxa per oferir-nos un any més el cicle de concerts La Taverna del CAT, que enguany se celebra del 14 d’abril al 16 de juny al bar del Centre Artesà Trdicionàrius.

Així doncs els dimecres de primavera el públic es podrà retrobar al Bar del CAT per gaudir de música en directa. La 22a edició de La Taverna del CAT vol seguir sent un punt de trobada entre amics i músics que han compartit l’espai de La Taverna amb en Jordi Fàbregas llarg de tots aquests anys. Els concerts seran els dimecres a les 20.00 hores i l’entrada serà lliure, però caldrà fer una reserva prèvia, amb motiu de les exigències sanitàries del moment.

Entre els músics que podrem veure iniciaran el cicle el dimecres 14 d’abril, Ramon Manet i Mercè Pàmies que ens oferiran una tria de cançons tradicionals, cants pelats a dues veus, cançons d’autor, d’amor, de lluita i d’esperança.

El dimecres 21 d’abril serà el torn de Pau Benítez i Dani Àlvarez que ens proposaran un repàs a temes que han tocat els flabiolaires mataronins al llarg de l’últim segle. Els repertoris dels Cabot, en Quirze Perich, els Garrofers, la Família Robafaves, els balls de bastons o algun de propi se us aniran entrellaçant per fer-nos gaudir d’una bona vetllada.

Acabarà l’agenda de concerts d’aquest mes d’abril el dimecres 28 amb Roger Andorrà i Roger Giménez amb música on es fusiona la gralla i el piano, el seu repertori combina la creació pròpia amb tonades tradicionals i populars de la vila de Sallent a través del filtre del diàleg entre els instruments i la improvisació.

Altres artistes que podrem veure durant el mes de maig són: Jaume Arnella i Anaïs Falcó, Alan da Silva i Crá Rosa, o Marc del Pino i Josep Vilarrubla. Durant el mes de juny serà el torn de la música de: Sònia Arias i Pau Vinyoles, Eduard Casals i Blai Casals, Ramon Manet, i Xavier Rota entre molts d’altres.