Aquest 12 de novembre l’Orfeó Gracienc acull un concert de Yukiko Akagi

La pianista Yukiko Akagi presenta «Diàlegs – d’orient a occident«, un concert a piano solo que tindrà lloc a l’auditori de l’Orfeó Gracienc el proper divendres 12 de novembre a les 20:00 hores.
La proposta de la pianista planteja, d’una banda, la relació i influències entre la cultura musical japonesa i la occidental i, de l’altra, la influència que va exercir Chopin en la música de Mompou, comparant obres d’ambdós autors que contenen aspectes de caire nacional, com les Mazurques, Poloneses, danses o melodies populars.

Elogiada per la crítica com “una consumada pianista, comunicadora i intèrpret innata”, la pianista japonesa Yukiko Akagi s’alça com una artista de temperament únic i gran presència escènica, al temps que dona a les seves interpretacions una formidable vitalitat. Premiada en diversos concursos internacionals, Akagi és una de les més destacades i actives representants de la seva generació. Akagi acompanyarà l’auditori de l’Orfeó Gracienc en un viatge a través del diàleg de diversos compositors arrelats a les cultures oriental i occidental.

L’entitat gracienca acull aquest concert de piano en el context de la reobertura de l’activitat cultural després de les restriccions causades per la Covid-19. El concert vol ser el primer d’un cicle que obri les portes a la música en directe amb propostes d’alt nivell. A la vegada, el Gracienc s’acull a la campanya de baixada de preus que ja han iniciat altres espais com el Lliure o l’Auditori. Les entrades per al concert es poden adquirir en línia, amb l’entrada general a 5 euros i l’entrada per a persones benefactores a 2 euros.