Anuncia’t al TOT GRÀCIA Especial Nadal amb els seus 8.000 exemplars

D’aquí a pocs dies ja estarem de ple a l’hivern i amb ell gaudirem una vegada més de les festes de Nadal i per aquest motiu a primers de mes el TOT GRÀCIA traurà el seu tradicional número Especial de Nadal com ja és habitual amb un tiratge de 8.000 exemplars, distribuïts a més de 350 comerços de tot el Districte de Gràcia.

Com sempre aquesta edició anirà carregada de continguts de producció pròpia que elabora l’equip de redacció del TOT, en aquest número 11 que comprèn els mesos de desembre, gener i febrer, parlarem del comerç local i de proximitat i de l’escena teatral que es cou a Gràcia, a més proposem diverses propostes per gaudir amb tota la família per aquestes festes i també tindrem sortejos i concursos per a les nostres lectores i lectors més fidels. Tot això amb una revista de 48 pàgines que sortirà al carrer el pròxim 1 de desembre de 2019.

Promociona el teu negoci aquestes fetes |

Si et fas veure, existeixes! Doncs sí i els nostres clients ho poden confirmar. Per aquesta raó si tens una empresa, una botiga un negoci i vols arribar a un públic més ampli i per tant donar-te a conèixer o recordar que ets un professional al servei dels ciutadans, el TOT GRÀCIA et posa la plataforma adequada per a poder fer arribar el teu missatge.

Per aquest motiu editem la revista TOT GRÀCIA i en fem 8.000 exemplars repartits per tot el Districte de Gràcia, a més de comptar amb espais publicitaris, també podem oferir als nostres clients altres fórmules on el missatge arriba a través de continguts redaccionals com el contingut de marca. Només ens heu de fer saber que busqueu i trobarem la manera més adient a les vostres necessitats de poder fer arribar el vostre missatge, i sempre a uns preus assequibles i ajustats per a totes les butxaques.

Triant el TOT GRÀCIA a més de promocionar el teu negoci a les nostres pàgines, també dones viabilitat a un projecte 100% gracienc, fundat i gestionat per graciencs que va dirigit als graciencs i també als barcelonins, ja que el TOT GRÀCIA és un mitjà de comunicació i privat i podem sortir cada tres mesos gràcies als nostres anunciants i clients.

Si vols promocionar el teu negoci en l’Especial de Nadal truca‘n’s al telèfon 655 944 069 i bé ens pots escriure un mail a la direcció: publicitat@totgracia.com i ens posarem a treballar plegats.