Anuncia’t al TOT GRÀCIA #12 i promociona el teu comerç aquest Nadal 2020

Nou disseny a la revista TOT GRÀCIA #12 |

A la redacció del TOT GRÀCIA cada dia anem perfilant els continguts de la revista número 12, que publicarem de cara a la Campanya de Nadal. Una revista en què estrenarem nou disseny interior i a més de les seccions habituals també n’estrenarem de noves. Com sempre podreu trobar continguts relacionats amb l’actualitat cultural, social i comercial dels diferents barris de Gràcia

Empreses per promocionar-se i tirar endavant el projecte |

Per altra banda encara estem cercant empreses i comerços que per una banda vulguin ajudar a fer possible aquest número especial del TOT Gràcia amb el seu suport, i alhora promocionar els seus productes i serveis a les nostres pàgines. D’aquesta manera no només us promocionareu a les pàgines d’un número que tindrà 8.000 exemplars distribuïts pels comerços de Gràcia, sinó que ajudareu a tirar endavant un projecte periodístic totalment privat i impulsat a Gràcia i per als graciencs.

Reserveu ja el vostre espai per no quedar-se sense |

Recordeu que el TOT GRÀCIA es distribueix a tot el Districte de Gràcia a més de 350 comerços, centres culturals, social, mercats municipals, biblioteques, fleques, restaurants i cinemes i teatres Podeu trucar-nos al telèfon 655 944 069 contactar amb nosaltres a: publicitat@totgracia.com i reservar el vostre espai publicitari per aquesta edició, a uns preus molt econòmics.