Anuncia’t al nou número del TOT Gràcia, a l’EXTRA DE NADAL 18-19

D’aquí a pocs dies començarà una nova campanya comercial de vendes de nadal, i per aquest motiu, la redacció del tot i ja està treballant en el que serà el nou número de la revista en paper, el 08 amb l’especial EXTRA TOT NADAL. Alhora l’equip comercial també treballa perquè nous clients, comerços, botigues, empreses, marques donin a conèixer els seus productes i serveis a tots els veïns i veïnes del districte de Gràcia.

En aquest nou número, el TOT Gràcia anirà carregat de continguts propis com sempre, parlarem de l’actualitat social, cultural i comercial del districte de Gràcia, seran en total 50 pàgines de reportatges, entrevistes i articles. A més com ja fa el TOT durant els darrers 3 anys, aquests número inclourà el dossier TOT NADAL, un especial on els lectors hi trobaran continguts relacionals amb aquestes festes, en guany parlem de pessebres i més concretament d’un pessebre molt singular que es podrà veure al Centre Cívic de la Violeta de Gràcia.

Anuncia’t AL TOT i fes possible un mitjà de comunicació local gracienc |

El TOT és un mitjà de comunicació privat i això vol dir que podem imprimir la revista del que ens paguen els nostres clients a través de les diverses propostes de publicitat que tenim. Per aquest motiu disposem d’un gran ventall de possibilitats segons cada client, podeu anunciar-vos a l’edició en paper, com també a l’edició digital, o si ho preferiu ambdues alhora. A més també disposem de diferents serveis de contingut de marca, molt valorats entre els nostres clients. Si teniu un comerç, una empresa, una entitat, i oferiu productes i serveis i els voleu donar a conèixer o bé recordar-los als veïns i veïnes de Gràcia per aquestes festes de nadal la campanya comercial d’aquestes dates, només heu de contactar amb el nostre departament de comercial al telèfon: 655 944 069 o bé escriu-nos un mail a través del formulari d’aquesta pàgina.