Amb l’obertura de la restauració a les nits, aquest cap de setmana el Metro oferirà servei fins a les 01.00 hores

Fotografia: D.R.

A partir d’aquest dilluns 24 de maig de 2021, entren en vigor noves mesures que relaxen les fins ara establertes, per tal de mica en mica anar realitzant una desescalada pausada. Així doncs entre les novetats més destacables, hi ha l’obertura de la restauració des de les 06.00 del matí fins a les 00.00 de la nit, a més també es permetrà l’ampliació de l’aforament interior fins al 50%, s’amplien fins a 6 els comensals per taula, excepte convivents i finalment es recupera el consum en barra, amb una separació d’1,50 metres entre persones.

Per altra banda les sales de cinema i teatre podran augmentar la seva capacitat fins al 70% i en comerços i universitats al 50% de l’aforament. I finalment les reunions socials també s’amplien fins a 10 persones com a màxim.

El Metro de Barcelona |

Tot això fa que també augmenti la demanda de mobilitat i per tant de transport pública a la ciutat de Barcelona, per aquesta raó TMB adapta la xarxa de metro a les necessitats i la demanda i d’aquesta manera el metro tornarà a obrir una mica més tard el cap de setmana, així doncs de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns 24 (que és festiu) els trens circularan una hora més, fins a la 1 de la matinada. A l’espera de com evolucioni la situació sanitària i es vagi recuperant l’oci nocturn les pròximes setmanes, TMB anirà adaptant el seu servei per atendre les necessitats dels usuaris.