Amantis posa en marxa una segona campanya ara destinada al personal d’alimentació

El passat 16 d’abril la botiga eròtica amantis de Gràcia voler donar les gràcies als professionals sanitaris el seu extraordinari esforç, tant dins com fora dels seus llocs de treball, facilitant eines útils per al plaer i benestar de les persones. La donació de material era exclusiva per a aquelles persones que treballaven en l’àmbit sanitari i hospitalari: aquelles persones que ho sol·licitaven, se’ls va demanar acreditació sobre la seva condició laboral com a personal sanitari i hospitalari i se’ls va adjudicar un succionador amantis per persona, fins a arribar a la fi de les 1.000 unitats.

La notícia es va difondre al migdia a través de la web, blog i xarxes socials d’amantis i en diferents mitjans de comunicació i, en menys de tres hores -quan des d’amantis havien calculat un temps d’una setmana. La promoció va tenir tan bona resposta, que durant 30 minuts la web va col·lapsar i va caure. A causa de la bona acollida que va tenir aquesta campanya, ara l’empresa torna a posar en marxa una segona campanya, en aquest cas dirigida al personal del sector de l’alimentació.

Així doncs el dia 7 de maig amantis farà una nova donació de 1.000 succionadors de clítoris recarregables de silicona de marca pròpia, per a tot aquell personal del sector de l’alimentació que en l’actualitat hagi treballat com a servei essencial i que ho sol·liciti, fins a esgotar existències. La intenció de l’empresa és contribuir, ​al benestar d’aquest col·lectiu professional clau que ha proveït a la població durant aquest llarg confinament. Segons l’empresa «És la nostra manera de donar-los les gràcies  per treballar durant tota aquesta llarga quarantena i pels dies que encara vindran». Aquesta iniciativa sorgeix arran de l’èxit que va tenir la donació de 1.000 succionadors de clítoris per al personal sanitari efectuada el passat 16 d’abril: ara amantis creu que és el torn dels productors, distribuïdors i venedors de productes d’alimentació de primera necessitat, pel gran esforç que han fet i segueixen fent cada dia.