Amantis esgota en tres hores la seva promoció destinada al col·lectiu sanitari

La botiga eròtica amantis.net, del carrer Torrent de l’Olla 145 de Gràcia, especialitzada en venda de joguines i complements eròtics, va realitzar el passat dijous 16 d’abril de 2020, una donació de 1.000 succionadors de clítoris recarregables de silicona de marca pròpia per a tot aquell personal sanitari i hospitalari que el sol·licités. La intenció de l’empresa era contribuir, al benestar d’aquest col·lectiu professional clau per a superar la pandèmia del coronavirus a Espanya, que en aquests moments es troben al límit de les seves forces físiques i psíquiques, tant dins del seu entorn laboral com en l’exterior.

La donació era exclusiva per a aquelles persones que treballen com a personal sanitari i hospitalari: aquelles persones que ho sol·licitaven, a través de la web, se’ls va demanar l’acreditació sobre la seva condició laboral com a personal sanitari i hospitalari i se’ls va adjudicar un succionador amantis per persona, fins a arribar a les 1.000 unitats. La notícia es va difondre al migdia a la web, blog i xarxes d’amantis i després de 3 hores, quan des d’amantis s’havia calculat que trigarien una setmana aproximadament a adjudicar-los, la demanda va ser tant elevada que durant gairebé mitja hora la web de la botiga va quedar col·lapsada i va caure.

El perque de la campanya |

La masturbació, les relacions sexuals i els orgasmes provoquen onades de dopamina i oxitocina que milloren el nostre estat d’ànim. L’oxitocina, en concret, redueix el cortisol,
una hormona de l’estrès que apareix en moments d’ansietat, por, pànic i angoixa. Per això, des d’amantis es va pensar que la contribució amb 1.000 succionadors recarregables de silicona per al personal sanitari i hospitalari del nostre país animaria, relaxaria i ajudaria a treure un somriure i un bon somni a aquest col·lectiu professional en aquests moments límit, i aquesta ha estat la manera en què l’empresa ha volgut donar les gràcies aquest col·lectiu.