Ajudes de l’Ajuntament per millorar casa teva.

Tenir al dia una casa o pis, sempre vol dir temps, treball i també diners. Per aquest motiu l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa una sèrie d’ajuts per a la millora de l’interior del teu habitatge. En total l’administració dóna ajuts per a sis tipus d’obres que destaquem tot seguit.

Les obres que estan subjecte de poder rebre ajuts de l’Ajuntament són: enderrocar portes, passadissos, per a poder facilitar la mobilitat. Canviar la banyera per a un plat de dutxa i per tant fer-ho més accessible. Millorar l’aïllament del teu habitatge per tal de reduir el consum energètic, ja tant a l’estiu com a l’hivern. Canvi de tancaments, és a dir dels vidres de les finestres, portes dels balcons, de sortida, tot per a estalviar en recursos energètics. Millorar les instal·lacions del subministrament elèctric, d’aigua i gas, i finalment els habitatges que s’incorporin a la Borsa de Lloguer Social podran sol·licitar ajuts per millorar el mobiliari de banys i cuina.

En quins edificis es poden fer les obres |

 

Doncs els habitatges que siguin resistència habitual i els habitatges buits i tancats que els seus propietaris decideixin incloure a la Borsa de Lloguer Social.

Qui pot demanar els ajuts |

Qualsevol persona els pots demanar. A partir d’aquí un tècnic del Consorci decidirà les sol·licituds de cada cas. I també els beneficiaris del Programa de Cohesió Social poden demanar ajuts de fins al 100%. Hi ha com a data límit a per a fer la sol·licitud el desembre de 2017.