Ada Colau revalida l’alcaldia de Barcelona aquest 15 de juny de 2019

Avui dissabte 15 de juny de 2019, s’han constituït els ajuntaments sorgits de les eleccions municipals del passat 26 de maig. A Barcelona ciutat Ada Colau ha tornat a revalidar l’alcadia de la ciutat. Després de setmanes de negociacions amb ERC, finalment Ada Colau serà novament per quatre anys més l’alcaldesa de la ciutat. Així doncs per primera vegada el candidat la llista més votada a Barcelona, en aquest cas ERC amb 10 regidors, no serà pas investit alcalde, sinó la candidata de Barcelona En Comú, també amb 10 regidors i gràcies als vots de la seva formació, els dels 8 regidors del PSC, i de 3 de la formació de Manuel Valls, així doncs ho ha conseguit amb majoria absoluta de 21 vots.

En el ple d’investidura d’aquesta nova legislatura també ha pogut ser-hi present Joaquim Forn de Junts per Catalunya, actualment a la presó. En declaracions de Colau, «defensarem les polítiques valentes, i haurem de ser més dialogants i més accessibles, i haurem de restablir ponts».

Gràcia |

Ara d’aquí a uns dies començaran les negacions als Districtes de Barcelona i també a Gràcia. Recordem que ara fa quatre anys, el Regidor de Districte de Gràcia va ser Raimundo Viejo, que el TOT Gràcia va entrevistar al primer número de la revista en paper i després el va seguir Eloi Badia que ha seguit en el càrrec fins avui en dia.