Activitats per a tota la família aquest desmebre el Centre Cívic La Sedeta

Durant el mes de desembre, com sempre l’activitat cultural al Centre Cívic de La Sedeta segueix el seu ritme, amb tallers, i activitats molt diverses, pensades per a tots els públics, des del TOT us fem un resum del que podreu trobar aquest darrer mes de l’any 2018.

Dimarts 11 de desembre, 17.30 hores.
Taller de manga.
Taller monogràfic gratuït. El taller consistirà en un exercici de creació de personatges dirigit pel professor Samuel Delgado. Taller obert a tothom independentment del nivell dels particiànts.  Amb la col·laboració d’Acadèmia Taure. És necessària inscripció prèvia. Més informació en aquest enllaç:

Dimarts 11 de desembre, 19.00 hores. 
Festival In-Edit. Tokyo Idols.
Projecció del documental:
No són bones cantants. Ni tampoc saben ballar gaire bé. No són guapes. No són perfectes. Però són Idols per a milers d’homes japonesos que es deixen el sou -i quasi la vida- per convertir-se en els seus fans més incondicionals. Si elles són Idols, joves japoneses que no acostumen a tenir més de 20 anys i que poden haver començat en el negoci només amb 10, ells formen part d’un exèrcit d’otakus, homes d’entre 20 i 50 anys que cerquen una nova manera de relacionar-se amb el món que els envolta, una nova manera de ser homes i de connectar amb les dones i una nova via de sortida per la seva sexualitat. Inscripció prèvia en aquesta web.

Dimecres 12 de desembre, 18.00 hores.
Taller: Les joguines… són sexistes?
Taller monogràfic gratuït dirigit a famílies i a persones interessades amb la perspectiva de gènere i l’educació.
Hi ha joguines per a nenes? I joguines per a nens? Els infants escullen lliurement els seus jocs i les seves joguines? En aquest espai de trobada debatrem sobre els aprenantatges que potencien les joguines, compartirem les pors i prejudicis sexistes que sovint tenyeixen la mirada adulta respecte als infants i als seus jocs i reflexionarem sobre com podem acompanyar als infants perquè siguin més lliures. És necessària inscripció prèvia en aquesta web.

Divendres 14 de desembre, 17.30 hores.
Gresca Nadalenca
Animació infantil a càrrec de la Cia. De Parranda i a l’acabar… Caga Tió popular!

Xarxa d’Intercanvi Renova les teves joguines.
Recollida i intercanvi de joguines en bon estat per tal de fomentar el consum responsable i la prevenció de residus. Horaris de recollida: dijous 13 i divendres 14 de desembre de 16.30 a 19.00 hores. Dissabte 15 de desembre d’11.00 a 14.00 hores.

Divendres 14 de desembre, 22.00 hores.
Blues Desfass. Concert al bar del centre cívic.

Dissabte 15 de desembre i
diumenge 16 de desembre, 18.00 hores.
Cartes d’amor.
Representació de l’obra d’A.R,. Gumey, a càrrec del grup Dinàmics Teatre.

Dissabte 22 i diumenge 23, 18.00 hores.
Cluedo (El joc de la sospita) representació de l’obra de Jonathan Lynn a càrrec del grup Quadre Escènic de Sant Medir.