Activitats pel cap de setmana a la Festa Major de Gràcia 2016.

peixosfestamajor2016

El cap de setmana de la Festa Major de Gràcia que comença avui divendres destaca pel gran nombre d’activitats infantils i familiars, a més de les actuacions a les places i les diades castelleres, la tarda de divendres 19 i dissabte 20. El correfoc infantil de diumenge a les 18.30 h i el correfoc de les 21.30 h, seran els actes més populars que tancaran el darrer dia de la Festa Major.

Amb tot, entre mig d’aquestes activitats hi haurà tallers de circ per a infants, espectacle de clown , contes inclusius i la possibilitat de conèixer els Gegants de Gràcia, tots actes de divendres, quan també se celebrarà la diada castellera de Vigílies, a les 20 h, amb Castellers de la Vila de Gràcia i Colla Jove Castellers de Sitges.

Dissabte la celebració dels pilars al carrer Xiquets de Valls serà una de les activitats de la tarda amb més protagonisme, que donarà pas a la Diada Castellera de la Festa Major. La Diada Castellera amb Xiquets de Reus, Castellers de Vilafranca i Castellers de la Vila de Gràcia se celebrarà a la plaça de la Vila, a les 18 h. A més, pels amants de la música i el ball, la plaça de la Revolució i la plaça del Diamant oferiran dansa, un taller d’escalfament i classe oberta de lindy hop.

Diumenge començarà a les 10 del matí amb la passejada de gegantons pels carrers guarnits, que s’estendrà fins les 14 h. Els infants podran gaudir amb les titelles, a la plaça del Swing a les 11 h i a la tarda a les 18 h. La tabalada infernal infantil de la tarda serà un altre dels actes més subratllats de la jornada per les families. I després, sobretot, caldrà precaució i conèixer les recomanacions per als actes de foc, ja que a les 18.30 h tindrà lloc el correfoc infantil, i, a les 21.30 h, el correfoc de Festa Major.

Aquí podeu mirar la programació del cap de setmana.