Activitats d’hivern al Orfeó Gracienc

Aquest any l’Orfeo Gracienc prepara diverses activitats per aquest trimestre d’hivern, entre elles un cicle de concerts de tots els cors de l’Orfeó Gracienc i els grups instrumentals de l’Escola de Música de l’entitat (EMOG). Els concerts estaran distribuïts en dos caps de setmana del mes de desembre dins el cicle «Collita d’hivern».

Per estrenar el cicle, el primer concert serà l’11 de desembre a les 19.00 hores. Compartiran escenari el cor Veus amb Gràcia, el cor de noies Roig Korai i els Grups de Vent i Clarinets de l’EMOG. Serà ambtocs ben nadalencs de cara a les festes de nadal. El dia 12 de desembre serà el torn de pujar a  l’escenari les veus de Veus de Tardor i als Grups de Guitarres de l’EMOG. També hi haurà els  grups dels petits, mitjans i adults. Entre tots i totes ens han preparat un concert  variat i amb alguna peça conjunta,

Pel segon cap de setmana del cicle, el primer concert serà amb el renovat cor de l’Orfeó Gracienc s’estrena amb Pablo Larraz a la direcció! Aquest dia també podreu gaudir dels Grups de Corda de l’EMOG, així com d’un interludi ben especial que ens han preparat l’Olga Claret i en Quim Tafalla, un duet de piano i clarinet. I per tancar el Collites d’Hivern, el dia 19 de desembre cantaran els cors infantils Coloraines (de tots els colors!). Els seguirà el Cor Jove, que aquest any també s’ha renovat i que, per primera vegada, es presentaran com a Cantsacionals! Els seguiran els Combos de l’EMOG, que han preparat unes creacions pròpies i un repertori modern.

El 17 de desembre a lEsglésia de Jesús de Gràcia, a les 21:00 hores, el cor principal de l’Orfeó Gracienc prepara un concert ben especial. Els i les cantaires del cor celebraràn l’inici d’una nova etapa, una etapa que comença amb energies renovades.