Activitat solidària aquest 2 d’octubre a l’Espai Pqno a favor de l’entitat Gats de Gràcia

Aquest dissabte 2 d’octubre de 2021 de 10.00 h a 19.00 hores a l’espai creatiu «Pqno» a Gràcia i amb la col·laboració de Localbox.store, hi haurà l’oportunitat de participar en un taller especial solidari a benefici de l’Associació sense ànim de lucre Gats de Gràcia. El taller creatiu consistirà en crear un test amb una ampolla de plàstic, decorada amb la cara de gat que s’haurà de pintar, a dins del test s’hi posarà terra i llavors de planta gatera per emportar-s’ho a casa. Per tal de poder realitzar el taller només s’haurà de fer un donatiu a la guardiola.

Gats de Gràcia |

Gats de Gràcia és una entitat sense ànim de lucre que té cura dels gats de carrer. Els objectius de Gats de Gràcia es porten a terme a Barcelona, al districte de Gràcia, i consisteix a protegir i tenir cura dels gats feréstecs que viuen al carrer, solars, parcs i llocs públics, així com dels qui viuen en patis interiors sense responsable aparent. A més des de l’entitat també es promou l’adopció dels felins.

Espai Pqno… |

Aquesta ja és la tercera acció solidària de l’espai Pqno… d’ençà que va obrir al juny de l’any 2020. La primera acció va ser per l’Institut de recerca de l’hospital de Sant Pau, la següent per l’Afanoc i aquesta tercera es queda a Gràcia. Si voleu fer un donatiu sense fer el taller, també podeu venir a Pqno… al caarrer de les Tres Senyores 3, del 28 de setembre al 2 d’octubre de 10.00 h a 19.00 hores o directament fer l’ingrés a la plana web de Gats de Gràcia.