Actes de l’11 de Setembre de 2018 a Gràcia i Barcelona

Un any més la data de l’11 de setembre servirà per recordar un dels episodis històrics de Catalunya. Com cada any l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Gràcia organitzen els actes en commemoració de la diada a Gràcia. El dilluns 10 de setembre a les 18.45 hores a la Biblioteca Jaume Fuster, a la plaça de Lesseps 20-22, hi haurà la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya i homenatge a Pompeu Fabra. Lectura del manifest de les entitats anirà a càrrec de la seva autora, l’arqueòloga, excursionista i activista gracienca, Dolors Lázaro.

El dimarts 11 a les 9.30 hores com ja és tradició hi haurà l’acte de l’Ofrena del G6 i de les entitats gracienques al monument de Rafael Casanova. La convocatòria de tots els graciencs gracienques al voltant de la bandera de la Vila de Gràcia, serà al carrer Bruc cantonada Ronda de Sant Pere.

A la tarda les entitats sobiranistes han preparat una gran manifestació a Barcelona sota el nom «Fem la República Catalana», El tret de sortida d’aquesta manifestació serà de la plaça de les Glòries fins al Palau Reial passant també per l’avinguda Diagonal, per aquest motiu la circulació de vehicles en els diferents trams afectats es veurà alterada des del migdia del dia 11 fins cap al vespre. Així doncs per moure’s pel centre de Barcelona, es recomana utilitzar el transport públic i en especial el servei de Metro de TMB.