A punt les Jornades Gastronòmiques amb Gràcia del 5 de maig al 4 de juny de 2018.

Espai d’on provenen els vins que es podran degustar a les Jornades. Fotografia: Gleva Estates

Gràcia és un territori amb molta diversitat d’oferta gastronòmica i alhora un espai de trobada per a molts veïns, per aquest motiu, es posa en marxa la primera edició de les Jornades Gastronòmiques amb Gràcia que arrenquen el 5 de maig i s’acaben el 4 de juny, un mes en què els restauradors participants una quinzena, oferiran un menú degustació amb els plats més representatius de casa seva i que alhora seran marinats amb diferents vins. L’organitzadora d’aquestes jornades és l’empresa Gleva Estates, propietària de set cellers, en què vol contribuir a les seves iniciatives amb una acció gastronòmica.

El tret de sortida serà el pròxim 5 de maig, coincidint amb el dia del Comerç al carrer. A la carpa que hi haurà instal·lada a la Travessera de Gràcia durant tot el dia els restauradors podran donar a conèixer els seus establiments i fer un tast de la seva cuina amb els veïns i visitants. A més, la carpa serà un espai de debat i diàleg sobre la gastronomia al barri. La intenció del projecte és potenciar i sobretot donar a conèixer el bo i millor de la gastronomia actual de Gràcia i per tant donar a conèixer als mateixos veïns i veïnes la cuina que es fa al barri, és a dir al costat de casa seva. A més des de l’organització també creuen que és una oportunitat per cohesionar els restauradors i obrir la porta a una futura associació de restauradors del barri, que els permetria compartir interessos i unificar esforços per organitzar més iniciatives gastronòmiques.

Us recordem que l’inici de les jornades serà el dissabte 5 de maig a la festa del Comerç al carrer a la Travessera de Gràcia però podrem seguir degustant els plats i descobrint els vins a cada local dels restauradors fins al pròxim dia 4 de juny de 2018. També us fem saber que a l’edició en paper del TOT Gràcia, que publicarem la setmana vinent, entrevistem els responsables de les jornades per parlar de l’esdeveniment.