“A Gràcia Ho Trobes” posa en marxa el mercat digital «Gràcia Marketplace»

El passat estiu arribava a la internet Gracienca el projecte de «A Gràcia Ho Trobes», el primer Marketplace del Districte de Gràcia, amb el propòsit de dinamitzar el comerç i ajudar-lo a digitalitzar-se, ara aquest mes de gener els promotors de la iniciativa posen en marxa la segona fase del projecte, una gran botiga digital que agrupa el comerç gracienc sota el nom de «Gràcia Marketplace«.

Així doncs la idea rau, en que els clients des de casa puguin comprar tot allò que necessiten amb tant sols un clic, hi ho facin als comerços de Gràcia. Per aquest motiu ja és possible realitzar compres en línia als comerços de la plataforma, amb pagament en línia i entrega a domicili, a través de la botiga online www.graciamarketplace.cat.

Segons els seus promotors «Ens trobem doncs en un moment molt important per al comerç de Gràcia, assolint la segona etapa del projecte, amb una botiga online que ha estat molt difícil de crear gràcies a la multitud de venedors que han volgut participar, i podem dir amb tot orgull que ara sí som l»amazon«»de Gràcia. Durant aquest període de prova que iniciem avui, els clients aniran veient com els comerços s’hi van afegint, i alhora sumant productes per a la seva venda, i convertint aquesta plataforma en el projecte més gran que mai abans s’ha vist al Districte de Gràcia. El Marketplace de Gràcia ja és una realitat».

Compra amb cistella des de casa |

La nova plataforma de comerç-online de Gràcia, ens permet a través d’un compte d’usuari i una cistella anar carregant els productes que volem adquirir a través de les diverses categories com són; alimentació, bellesa i estètica, centre de negocis, cultura, productes fets a mà, formació i imatge i so, joguines, productes per a la llar, mascotes, moda i complements, restauració, i salut i benestar i i finalment vehicles i serveis.

La plataforma «A Gràcia Ho trobes» compta també amb el web www.agraciahotrobes.cat amb més de 25.000 visites i 300 comerços adherits, i amb els respectius perfils a les diverses xarxes socials.
El projecte ha estat gestat i dut a terme íntegrament a Gràcia, i té com a principal objectiu impulsar el comerç de proximitat online i offline, des de la perspectiva tant del comerciant com del comprador. Posa les eines necessàries a l’abast de tots els comerços, sigui quina sigui la seva realitat digital, i ofereix a l’usuari una experiència enriquidora, que alhora enforteixi els llaços entre veïns i veïnes i el seu comerç de proximitat.