«A Gràcia hi ha de tot» Nova campanya del TOT GRÀCIA per dinamitzar el comerç local

Després del confinament, el maig de 2020 l’editorial Gràcia Comunicació i la revista i diari digital TOT GRÀCIA van posar en marxa la campanya «Tot Gràcia Compra A Gràcia» per tal de dinamitzar el comerç local i de proximitat de Gràcia. En aquesta primera acció els comerços podien descarregar-se diversos materials com cartells i packing per a les seves xarxes socials, per tal de conscienciar de la importància de comprar al comerç de barri.

Ara i després d’aquests darrers mesos, veient la bona acollida que va tenir la primera part de la campanya, des del TOT GRÀCIA, s’ha decidit tirar endavant amb una segona part dins de la mateixa campanya, en aquest cap titulada «A Gràcia hi ha de tot». En aquesta segona proposta de dinamització del comerç local, l’equip de la revista i de l’editora Gràcia Comunicació, han dissenyat una sèrie de cartells (4 de diferents) on es posa èmfasi en 4 grans idees i valors alhora comprar al comerç de proximitat: Comerç local, quilòmetre zero, venda online i finalment la riquesa económica es queda a casa. El primer reafirma la trajectòria dels comerços locals sent un punt de referència al territori i d’implicació. El segon cartell posa èmfasi en oferir un servei i uns productes de quilòmetre zero, el tercer cartell ens recorda que un comerç d’àmbit local, també és global, i per tant adaptat a les noves tecnologiesi podem comprar online a la botiga de sota de casa, i el quart, remarca l’efecte de l’economia circular, si comprem al comerç de barri, els diners es queden a casa i generen més benestar a les nostres famílies, i  per tant al nostre entorn.

Com participar-hi |

Qualsevol persona que regenti un comerç o no, pot descarregar-se en aquesta pàgina els quatre cartells. Els trobarà en format PDF i les seves mides són les d’un cartell de DINA-4. Tots els comerços que pengin al seu aparador o entrada del local, qualsevol dels quatre models de cartell i ens facin arribar una fotografia a: redaccio@totgracia.com amb la direcció del comerç, o bé etiquetin les fotos a les xarxes socials sota l’etiqueta #TotGràciaCompraAGràcia, el TOT GRÀCIA ho compartirà a les seves xarxes socials i ens farem ressò al nostre diari digital.