La CASA SEAT obre les seves portes a Gràcia

Finalment i per primera vegada la CASA SEAT revela tot el que oferirà després de la seva obertura física, prevista en les pròximes setmanes. A través d’una inauguració en línia en la qual participen directius de SEAT, el porter del FC Barcelona MarcTer Stegen i l’interiorista Lázaro Rosa-Violán, SEAT mostra el seu nou espai, situat en ple cor de Barcelona, en la confluència entre Passeig de Gràcia i l’Avinguda Diagonal.

La presentació virtual, conduïda per la periodista Ainhoa Arbizu, suposa l’obertura al món de CASA SEAT, una fita per a la marca, situada a la ciutat que la va veure néixer fa 70 anys. L’espai es posiciona com un hub de mobilitat urbana de referència, un dels pilars estratègics de SEAT. A més, és l’espai triat per a CUPRA, des d’on es mostraran i es donarà a conèixer les seves diferents novetats. En definitiva, en definitiva vol ser un espai en el qual es puguin projectes inspirats per l’efervescent mobilitat i cultura urbana de Barcelona.

Christian Stein, director general de Comunicació de SEAT i de Relacions Institucionals de SEAT i del Grup Volkswagen a Espanya, afirma que «aquest serà un lloc d’intercanvi d’idees creativitat i negoci, a més d’un espai que aculli a mitjans de comunicació i institucions. Un espai de conversa al voltant de la mobilitat on identificar necessitats de la ciutat i trobar solucions creatives a través de la col·laboració i la innovació oberta».

La CASA SEAT té una superfície de 2600 m2 i per a integrar-se en l’ecosistema cultural, artístic i empresarial de la ciutat, CASA SEAT compta amb un ampli calendari d’activitats, xerrades, concerts i tallers on la cultura urbana, la mobilitat, la sostenibilitat i la tecnologia són les protagonistes. L’espai també comptarà amb un cafè-restaurant dirigit per Ametller Origen i l’oferta gastronòmica del qual donarà protagonisme al producte de temporada. D’aquesta manera, la zona de restauració serà un atractiu més de l’espai gràcies a una oferta gastronòmica en la qual la nutrició saludable, la sostenibilitat i la qualitat-preu seran les protagonistes. Així mateix, en la planta 0, també podran trobar una àmplia zona on xerrar còmodament, admirar els últims prototips i conceptes de la companyia, o trobar-se i desenvolupar nous projectes en l’àrea de coworking en col·laboració amb empreses joves i emergents.