8 de març de 2021: Manifestació a Passeig de Gràcia a les 18:30 hores

Aquest 8 de març com moltes altres dates, aquest any viurà marcada per la situació sanitària en què vivim a causa de la Covid-19. Per aquest motiu els actes que s’han preparat, han estat organitzats amb totes les mesures de seguretat i amb inscripcions per controlar l’assistència i per tant l’aforament. Aquest és el cas de la Manifestació convocada el mateix 8 de març a Barcelona per commemorar el Dia Internacional de les Dones, tindrà com a punt de partida el Passeig de Gràcia a les 18.30 hores, amb una manifestació estàtica.

Per aquest motiu la concentració serà estàtica sense desplaçament de la capçalera ni de la resta del gruix d’assistents. I haurà d’haver-hi una distància d’1,5 metres entre assistents, equivalent a un espai mínim de 2,5 m² per assistent i serà obligatori l’ús de mascareta. Per altra banda per a poder assistir a la manifestació caldrà inscriure’s abans en aquesta web.

Per altra banda els sindicats Intersindical Alternativa de Catalunya, la CGT, Sindillar i el Sindicat de Periodistes, han convocat pel mateix 8 de març una vaga general feminista, aquesta proposta preveu una vaga de vint-quatre hores i a més diverses concentracions a les principals ciutats de Catalunya.