El Barcelona Districte Cultural, ens proposa diverdes activitats als Centres Cívics de La Sedeta i d’El Coll

Aquest 2018, com ja és habitual per aquestes dates, arriba el Barcelona Districte Cultural, el circuit estable d’espectacles professionals als barris promogut per l’ICUB, que acaba d’iniciar la seva quarta edició i ho fa consolidant-se al districte de Gràcia. El projecte, que busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, està present a 10 districtes de la ciutat i aplega espectacles de diferents disciplines.

A Gràcia el circuit tindrà lloc al Centre Cívic La Sedeta i al Centre Cívic El Coll entre els mesos d’octubre i de desembre i oferirà humor, música, documentals i espectacles familiars. Els espectacles Notes & Films de la companyia Ensemble Una Cosa Rara el podrem veure el dissabte 20 a les 19.00 hores al CC el Coll, i Ricky, el professor de tenis de La Mano Jueves el divendres 26 a les 20.00 hores al CC La Sedeta, inclosos també en la programació del cicle Gràcia Riu, seran els encarregats de posar el toc d’humor.

La música anirà a càrrec d’Ascensa Furore que presentarà Nit i aigua en la qual de ben segur serà una nit d’ànimes ben divertida el dimecres 31 d’octubre a les 22 hores al CC El Coll, i de les Balkan Paradise Orchestra el divendres 30 de novembre a les 21.00 hores al CC La Sedeta. Aquest grup de noies ens proposarà ballar amb la seva original i explosiva posada en escena.

Els infants i les famílies també són presents a la programació del circuit amb l’espectacle per a petita infància 30 elefants sota un paraigua de la companyia La Petita Malumaluga el dimecres 7 de novembre a les 17.00 hores i a les 18.00 hores al CC La Sedeta i amb l’animació La Festa del Temps de la companyia Xiula el divendres 14 de desembre a les 18.00 hores al CC el Coll).

La Sedeta també acull les projeccions de dos documentals que van formar part de la programació d’edicions anteriors del Festival InEdit. Aquests són: L’home orquestra. L’aventura dels músics catalans a Amèrica, projecctats eldimarts 13 de novembre a les 19.00 hores  i Tokyo Idols el dimarts 11 de desembre a les 19.00 hores.