4 Pinzellades de… Juan Rodríguez.

A Gràcia si vols tastar, els sabors mexicans més tradicionals, ho podem fer al restaurant que regenta Juan Rodríguez López, natural de Mèxic, però que un llunyà 2005 va decidir fer un canvi de rumb a la seva vida i va aterrar a Gràcia on es va enamorar dels seus carrers, de la seva gent i va decidir establir-se. Des de ben petit sempre ha estat entre fogons i tot i haver-hi estudiat Dret, decideix també estudiar a l’Escola d’Hostaleria on descobreix un nou món. És aquí on decideix obrir el seu propi restaurant Sabes una cosa. Cuina tradicional mexicana a preus populars, transportant els sabors i aromes del seu país, als carrers de Gràcia. Podreu desgustar els seus sabors i aromes al Carrer Tordera 51 de Barcelona o reserva taula al telèfon 934 585 769.

Nom complet:
Juan Rodríguez López

Edat:
42 anys

Signe del zodíac?
Capricorn

Un record de la infantesa?
Sempre he sigut treballador

Una virtut?
La tenacitat

Un defecte?
La tenacitat també

Un lema?
El mandrós treballa dues vegades, millor fer-ho bé a la primera.

Hi ha alguna cosa que no toleri?
No m’agrada l’engany.

Un mitjà de comunicació?
Per a mi Internet

Un actor?
Tom Hanks

Un llibre?
Llibres de dret romà.

Un grup musical o cantant.
Michael Jackson.

Menjar preferit?
Tot i ser mexicà i agradar-me molt la cuina del meu país, també m’agrada molt la pasta italiana.

Quins continents ha visitat?
Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

Estació de l’any?
Hivern.

Un programa de televisió?
M’agrada veure «Pesadilla en la cocina».

Un invent?
La roda, crec que és dels més importants.

Un color?
El blau.

Un personatge històric?
Martin Luther King, un home que va lluitar pels drets de la seva gent.

El millor record de la seva vida?
Doncs haver arribat a Barcelona i poder desenvolupar la meva nova vida, tant a escala personal com professional.

I el pitjor?
Doncs la veritat és que tot m’ha anat força bé.

Un desig personal?
La salut és la base de tot.

Un somni?
Poder viure molts anys per gaudir de les coses bones de la vida.

Que és el que més li agrada de Gràcia?
La seva gent, l’ambient i que cada dia pases per un carrer i descobreixes un racó nou, cada dia desconeixes alguna cosa nova.

I el que menys?
Crec que no es negeten els carrers igual que abans, però tot lo demés m’encanta.

Què és Gràcia per a vosté?
Doncs és la meva vida, jo vaig arribar a directament a Gràcia el 2005 sense saber res del barri, vaig arribar per casualitat, em vaig enamorar i de Gràcia no marxo perque m’encanta.