3ª «Passejada en Roda Petita» per Gràcia el proper 28 de febrer.

3 a passejadaUn any més l’escola La Salle Gràcia i l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil s’uneixen per a organitzar la tercera edició de la «Passejada en Roda Petita» per  Gràcia el proper 28 de febrer. Aquesta és una activitat solidària, que té com a finalitat donar a conèixer aquesta síndrome. 

El síndrome X Fràgil és un trastorn genètic de transmissió familiar, lligat al cromosoma X que pot causar dificultats que poden anar des de problemes d’aprenentatge fins a una disminució en la capacitat intel·lectual. La tenen 2 de cada 4.000 nens i 1 de cada 6.000 nenes. L’activitat està organtizada en commemoració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries. 

El preu de la inscripció són 5€ adult i 3€ els nens menors de 7 anys i es pot fer a través de Ticketeahttps://www.ticketea.com/entradas-3-passejada-en-roda-petita/ o directament a l’escola La Salle Gràcia.

A partir de les 9h del diumenge 28 es podrà recollir la samarreta commemorativa a La Salle Gràcia per iniciar tots junts la sortida a les 11h des de la Plaça del Nord, fent un recorregut d’uns 3km per Gràcia amb qualsevol vehicle de roda petita (monopatí, patinets, patins,  etc). Es te previst que la passejada acabi a les 12h amb un fi de festa al pati de l’escola.