3a edició del EroStreet Festival els ies 12 i 13 de maig de 2018

Per tercer any consecutiu aquest cap de setmana del 12 i 13 de maig de 2018 torna una nova cita del EroStreet Festival, al Museo Europeo de Arte Moderno de Barcelona (MEAM),  amb la intenció de consolidar la seva fórmula d’èxit: erotisme + sexualitat + elegància, tres pilars fonamentals per a un nou concepte de festival eròtic que no et deixarà indiferent. L’esdeveniment reunirà a alguns dels millors psicòlegs, sexòlogues i altres professionals de l’erotisme en un mateix recinte, i debatrà al voltant de pràctiques i corrents sexuals com BDSMpoliamorswingers, fetitxisme o tantra.

Com cada any, EroStreet Festival s’omple d’art per fer honor a l’espai que ho alberga, el MEAM. Segons l’organització «En aquesta ocasió, amb una col·lecció d’artistes de diferents edats i punts de vista, però igualment compromesos amb la renovació de l’art figuratiu. Durant el cap de setmana del 12 i 13 de maig gaudirem de l’erotisme portat a l’art. Perquè el sexe és una expressió de la llibertat, del vitalisme, del creatiu i, fins i tot, de l’inquietant. El sexe existeix, el vulguem veure o no. I, per això, volem descobrir què han de dir sobre aquest tema alguns dels artistes contemporanis del moment, com són: Arturo LakalChamo Sant, Enric Sants, Juan M Sanmiguel, Miranda Pastor, Carla Gallén, Julio Ortega o Jordi Altarriba«.

Enguany com ja vam poder gaudir l’any passat en el festival també tenen una importància destacable els tallers i xerrades amb experts sobre diferents temàtiques, a més de taules rodones on el públic també pot preguntar a especialistes, el festival també dóna l’oportunitat de veure espectacles en viu i una zona del museu es converteix en un mercat on diferents firmes i empreses del sector exposen els seus productes per a la venda del públic assistent. El festival obrirà les portes aquest dissabte 12 de maig a les 11.00 fins a les 23.00 hores i diumenge 13 des de les 11.00 fins a les 20.00 hores.