2a Edició La Gran Panera de Nadal 2017-2018

A partir de l’1 de desembre i fins al 2 de gener torna una segona edició del concurs de La Gran Panera de Nadal del TOT Gràcia. Durant les festes diverses empreses i comerços de Gràcia ens aniran descobrint els productes i serveis que té la nostra panera. Recordeu que per participar tan sols heu d’omplir la butlleta que trobareu a la revista del TOT Gràcia número 05 als comerços habituals, i dipositar-la a l’urna que trobareu a La Casa dels Contes al carrer Ramón y Cajal 35 de Barcelona. Si voleu també,  podreu participar a través de la butlleta electrònica que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Entre tots els correus electrònics rebuts el dia 2 de gener de 2018 farem el sorteig, i una sola persona serà la guanyadora de la panera. A participar i molta sort!

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Productes i serveis que trobaràs a La Gran Panera de Nadal del TOT Gràcia |

C/ Sant Lluís 24 |
La popular Taverna El Glop de Gràcia tanca l’edició de la Panera d’aquest 2017 amb una nova aportació, i obsequia als comensals guanyadors de la panera, a gaudir amb cava durant el dinar o sopar a les seves instal·lacions.

 

C/ Puigmartí 40 |
Les botigues de la Granja Armengol, també participa en la nostra panera i ho fa obsequiant als nostres lectors, un lot de productes làctics frescos d’elaboració artesana.

 

 

C/ Indústria 64 |
Aquestes dates també és una època de regals ben dolços per als més menuts i també ganàpies. La tenda de llaminadures Tiempo de Caramelos, col·labora amb la nostra panera i ens regala un fantàstic pastí dolç molt adient per aquests dies.

 

C/ Ramón y Cajal 32 |
Végere és el centre d’estètica vegada de Barcelona i de Gràcia, tots tipus de tractaments i sempre amb productes vegans. Això doncs el centre també col·laborar amb la nostra panera i ho fa amb un val per a gaudir d’un tractament vegà per al teu cos.

 

C/ Ramón y Cajal 35 |
L’Associació Cultural La Casa dels Contes, espai teatral i d’arts escèniques, ens ofereix un fantàstic llibre per a adolescents perquè puguin aprendre en un dels moments més importants i plens de canvis de la seva vida, és a dir l’adolescència.

 

www.pqno.com |
La Pqno és la marca artesana que ens ofereix productes artesans i complements tèxtils, fabricats a mà i des de Gràcia. A la nostra panera hi col·labora oferint-nos una bossa de pa 100% cotó a la pqnostyle i a més no n’hi ha dues iguals.

 

C/ Balmes 234 |
Romakuruma el concessionari oficial Suzuki a Gràcia i Barcelona, també participa en la nostra panera. Ho fa amb un lot de productes oficials de Suzuki, una armilla, una camisa, un jersei i un parell de reproduccions a escala dels models Ignis i Vitara.

 

C/ Bialèn 216 |
Aquests dies els dolços no poden faltar a les taules per celebrar el Nadal. Per això la Pastisseria Carrió ens ofereix uns productes típics d’elaboració artesanal, i ens obsequia a la nostra panera amb dos panettones ben dolços.

 

C/ Tordera 51 |
El restaurant de cuina tradicional popular mexicana, Sabes una Cosa també col·labora amb La Gran Panera del TOT. En aquesta ocasió ho fa portant-nos els sabors d’un bon tequila mexicà, com és Jose Cuervo amb una ampolla de Tequila Silver Especial. 

 

C/ Vallirana 79 |
La sala de concerts Nota79 ens convida amb dues entrades dobles, a gaudir de bona música en directe, concerts per a tots els públics i de diferents estils musicals, jazz, blues, tango, funk, soul, pop, rock, tria el teu estil i gaudeix de la música en viu.

 

C/ de l’Església 4 |
Poder veure bon teatre, sempre és una bona opció i més si es compartida. L’escola i sala d’arts escèniques de Gràcia, Porta4, obsequia als nostres lectors amb una entrada doble per a poder gaudir de l’espectacle que triïn i així poder gaudir bon teatre.

 

C/ Puigmartí 27 |
Les botigues de dietètica i nutrició El Recó col·laboren amb la nostra panera amb una selecció de productes com és la mel de romaní, una mescla de 35 plantes per a la infusió i una crema Antiaging amb factor de protecció 15 hipoal·lèrgica.

 

C/ Bailèn 205 |
La sales d’exhibició cinematogràfica Cinemes Texas, tornen a participar per segon vegada a La Gran Panera de Nadal del TOT, cedint, un parell d’entrades dobles, per gaudir de bon cinema en versió original subtitulada. Acció!

 

C/ Mare de Déu dels Desemparats 9 |
Les botigues Goccia Verde especialistes en detergents i sabons a granel, participen en la panera amb un Gel de Bany Bouquet de Flors sense sulfats, amb un perfum sofisticat i discret, i gran bouquet de flors. D’acció hidratant i calmat dóna a la pell un to suau i sensual.

 

SORTEIG TANCAT