20 de novembre Dia Internacional de la infància a Gràcia.

infantsGràcia se suma a la commemoració del Dia Internacional de la infància que se celebra aquest 20 de novembre. Entre les diferents activitats al matí tindrà lloc un conta-contes a la biblioteca Jaume Fuster; i a la tarda la seu del Districte acollirà més activitats de conta-contes, titelles, i dinamització infantil, per acabar amb una gran xocolatada a la plaça de la Vila. Totes les activitats infantils i familiars programades són inclusives i adaptades a infants amb pluridiscapacitats. El districte ha comptat per a l’organització d’aquest programa amb el suport de Nexe Fundació.

L’associació del carrer Fraternitat de Dalt se suma a la commemoració del Dia Internacional de la infància a Gràcia, amb una proposta d’activitats infantils el dissabte 21 de novembre a partir de les 11 del matí

Durant tot el matí es podran  trobar tota mena d’activitats adreçades a la mainada: taller nadalenc, xarranca, xocolatada, bitlles… L’associació d’aquest carrer ha presentat aquesta proposta amb l’objectiu posat en la Festa Major 2016 on volen que els nens i nenes siguin els protagonistes de tots els matins de festa. Aquest és el seu propòsit  “Volem recuperar el carrer per passar-ho bé amb els petits de la casa!”

20 de novembre Dia Internacional de la infància

Cal recordar que el dia 20 de novembre se celebra el dia internacional de la Infància, amb la finalitat de promoure la fraternitat i el benestar de tots els nens i nenes d’arreu del món amb activitats socials i culturals, així com per sensibilitzar sobre la situació dels infants més desafavorits, donar a conèixer els seus drets i conscienciar a tothom de la importància de treballar cada dia pel bon desenvolupament i benestar dels infants. Aquesta data coincideix  amb l’aprovació de la Declaració els Drets dels infants per part de l’ONU l’any 1959, tot i que no serà fins el 20 de novembre de 1989 que s’aprovi el text final sobre la Convenció dels Drets dels infants, aquest document és de compliment obligatori per als països que el signen.