1a edició de la Fira de Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat, «Nadalàctic».

Aquestes festes arriba el Nadalàctic, la 1a edició de la Fira de Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat destinada a infants i joves. La fira estarà a la Plaça del Sol del 22 de desembre al 4 de gener amb un munt d’activitats i tallers per triar i remenar. La fira està destinada a l’oci familiar dirigida principalment a nens i nenes i nois i noies de 0 a 16 anys. La trobareu a la Plaça del Sol de la Vila de Gràcia coincidint amb els festius escolars: del 22 de desembre al 4 de gener.

Hi ha 6 espais: l’espai creatiu, l’espai lúdic, la ludoteca infantil, l’espai chillout, el quiosc de jocs i un pàrking per a cotxets, a més d’un punt d’informació ubicat a l’entrada. El Nadalàctic oferirà un ventall de fins a 20 activitats diferents dividides per edats: jocs de taula, conta-contes, retallables, futbol botons, scalextric, pinta-cares, campionat de futbol espuma, escacs gegants, arbre dels desitjos… L’últim dia vidrà un patge reial per fer l’entrega de cartes als reis, veniu en família. Consulteu aquí la programació d’horaris i activitats.

La proposta es troba emmarcada dins el Pla de Places de l’Ajuntament de Gràcia, i dóna continuitat a les activitats fetes fins ara: El quiosc de jocs, els tallers creatius i lúdics realitzats durant la primavera i l’estiu, i la celebració del Dia Internacional del Joc a la plaça de la Vila de Gràcia.

Programació Nadalàctic 2016 |

Divendres 23 de 17 A 20 h. Arbre dels desitjos Scalextric Quiosc + ludoteca Escacs.

Dissabte 24 d’’11 A 14 h. Arbre dels desitjos Futbol botons Quiosc + ludoteca Escacs DE 12 A 13:30 h. Espectacle i taller malabars.

Dimarts 27 de 17 A 20 h. Taller de retallables Pinta cares Futbol botons Quiosc + ludoteca.

Dimecres 28 de 17 A 20 h. Photocall + marc de fotos Jocs de taula Quiosc + ludoteca A LES 18 h. Contacontes.

Dijous 29 de 17 A 20 h. Pinta cares Scalèxtric Taller de mandales Quiosc + ludoteca.

Divendres 30 de 17 A 20 h. Taller de màscares X-wing – Joc d’estratègia Quiosc + ludoteca Escacs.

Dissabte 31 de 11 A 14 h. Taller de collarets Campionat Futbol Escuma Quiosc + ludoteca Escacs.

Gener 2017 |

Dilluns 2 de 17 A 20 h. Photocall + marc de fotos Jocs de taula Quiosc + ludoteca Escacs.

Dimarts 3 de 17 A 20 h. Taller de carta als reis Taller de retallables Visita del patge reial Quiosc + ludoteca Escacs.

Dimecres 4 de 11 A 14 h. Taller de carta als reis X-wing – Joc d’estratègia Visita del patge reial Quiosc + ludoteca Escacs gegants Sorteig de paneres de jocs DE 12 A 13.30 h. Taller + Conte de l’Agus i els Monstres.