18è Concurs Literari «Vila de Gràcia 2021»

Un any més La Federació de Colles de Sant Medir, la Fundació Festa Major de Gràcia i El Centre Moral Instructiu de Gràcia convoquen el 18è Concurs Literari “Vila de Gràcia 2021”, els Jocs Florals de la cultura popular gracienca.

Com sempre hi haurà tres categories diferents, el concurs de contes i poesia, i un altre de textos teatrals.

Pel que fa a les bases del concurs de contes i poesia, pot participar-hi tothom que ho desitgi, les obres han de ser en llengua catalana originals, les obres guanyadores passaran a ser propietat de l’organització, que es reserva la facultat de publicar-les pels mitjans que consideri adients, sempre esmentant el nom i cognom de l’autor o autora. El jurat estarà format per persones vinculades al món editorial, a la xarxa llibreries de la Vila de Gràcia i membres de les entitats organitzadores.

Modalitat A: “Premi Jocs Florals” (participants de 12 a 14 anys): premi a la millor obra inspirada o ambientada en accions que succeixen durant la Festa Major de Gràcia o la festa de Sant Medir. El premi serà un lot de productes valorats en 75€.

Modalitat B: “Premi Sant Jordi” (participants de 15 a 17 anys): premi a la millor obra inspirada o ambientada en accions que succeeixen durant la Festa Major de Gràcia o la festa de Sant Medir. El premi serà un lot de productes valorats en 150€.

Modalitat C Categoria de Contes  (participants majors de 18 anys) Premi El Centre: Obra de temàtica lliure. Premi valorat en 250€.

Premi Festa Major de Gràcia: On la Festa Major de Gràcia sigui la protagonista, formi part o sigui l’escenari de l’acció. Premi valorat en 250€.

Premi Sant Medir: On la festa de Sant Medir sigui la protagonista, formi part o sigui l’escenari de l’acció. Premi valorat en 250€.

Modalitat C Categoria de Poesia (participants majors de 18 anys) Premi El Centre: Obra de temàtica lliure. Premi valorat en 250€.

Premi Festa Major de Gràcia: On la Festa Major de Gràcia sigui la protagonista, formi part o sigui l’escenari de l’acció. Premi valorat en 250€ i publicació en el programa oficial de la Festa Major de l’any següent.

Premi Sant Medir: On la festa de Sant Medir sigui la protagonista, formi part o sigui l’escenari de l’acció. Premi valorat en 250€ i publicació en el programa oficial de la festa de l’any següent.

Podeu enviar les vostres obres literàries del 22 de febrer de 2021 a les 8h del matí fins al 26 de març de 2021 a les 23:30h. Més informació en aquest web.