14 d’agost de 2020: Inici de la Festa Major de Gràcia digital

Fotografia: David Ramon

Avui divendres 14 d’agost de 2020, s’inicia una nova Festa Major de Gràcia, molt diferent de la que estan acostumats als graciencs. Enguany i a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 la festa major tindrà totes les activitats en format digital, tret dels guarnits que hauran instal·lats els carrers al seu sostre, de forma simbòlica.

19.00 Hores Pregó de la Festa Major |

Aquest any el pregó de la festa major està dirigit per tres treballadores de l’àmbit sanitari i dedicat a tot el personal sanitari, per la tasca que han fet i encara estan fent en la pandèmia de la Covid-19. Les pregoneres són: Elvira Bise, Xènia Sist i Maite Fabregat. L’acte i lectura començarà a les 19.00 hores i es podrà seguir a través del 107.7 FM és a dir per la freqüència de Ràdio Gràcia i també a través del YouTube oficial del Districte de Gràcia.

21.00 Hores Poema de Festa Major de Josep Fornés |

Josep Fornés ens ofereix aquest poema d’inspiració pròpia i que serà il·lustrat amb fotografies de la Festa Major.

22.00 Hores Projecció del documental «Sentir i Guarnir, dos-cents anys de Festa Major a Gràcia |

Un documental produït durant el Bicentenari de la Feta Major de Gràcia, realitzat per Marta Alonso, en què ens mostra que significa pels festers i veïns i veïnes que significa la festa major i com ha anat evolucionat al llarg dels dos-cents anys de celebració.