Casa SEAT aconsegueix 25.800€ per a la campanya #YoMeCorono

Fotografia: Cedida

Aquest passat dimecres 17 de març de 2020, la CASA SEAT del Passeig de Gràcia ha acollit un acte solidari benefici en benefici a la campanya #YoMeCorono, impulsada per la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses (FLS) i l’Institut de Recerca Contra la Sida de IrsiCaixa. La vetllada va incloure un concert del cantaor Miguel Poveda, ha permès recaptar 25.800 € a través de la venda d’entrades i dels donatius particulars dels assistents. Aquesta suma es destinarà íntegrament als projectes per a la cura i la prevenció de l’expansió del coronavirus SARS-CoV-2 impulsats per la Fundació, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, com ara la recerca en vacunes, el desenvolupament de nous tractaments, la seqüenciació de noves mutacions del virus i la creació de proves d’antígens més ràpides i efectives, entre altres projectes.

Durantr la celebració de l’acte el Dr. Bonaventura Clotet, president de la FLS, va repassar els grans avanços aconseguits en el darrer any per a frenar la pandèmia, per part seva, la Dra. Patrícia Such, directora de Salut, Seguretat i Emergències de SEAT, va subratllar el compromís de la companyia amb la salut pública.

La iniciativa #YoMeCorono compleix un any |

La celebració de l’acte coincideix amb el primer aniversari de la iniciativa #YoMeCorono que, des del 18 de març de 2020, ha recaptat més de 2,5 milions d’euros que s’han destinat a la recerca contra el coronavirus de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Marc Clotet, creador i impulsor de la iniciativa #YoMeCorono juntament amb l’actriu Natalia Sánchez, ha agraït a les més de 75.000 persones i institucions les seves aportacions, i s’ha mostrat convençut que «encara hi ha molta feina al davant perquè, encara que aconseguim posar fi a aquesta pandèmia, la recerca no es pot detenir».