10 Idees per erotitzar una vetllada.

10ideesperunavetlladaOrganitzar una vetllada perfecta, pot convertir-se en un bon afrodisíac per erotitzar la teva ment i la de la teva parella. Amb una mica de planificació, podem gaudir d’una nit diferent de desig i plaer sense sortir de casa, que a més de molt saludable per a la relació, de ben segur voldrem repetir més sovint. Deixa volar la teva imaginació i si no saps per on començar, aquí tens 10 idees fàcils de posar en pràctica.

Un vestit per l’ocasió: Busca al teu armari el vestit i les sabates que més t’agradin i empolaina’t com ho faries per sortir i deixar bocabadat al teu company/a.

Una atmosfera romàntica: crea un ambient íntim i agradable al menjador i a l’habitació. Utilitza una llum tènue o espelmes, perfuma l’estança amb un aroma suau, decora amb pètals de rosa… I si us agrada, no hi ha res com un bon vi per acompanyar un deliciós sopar.

El sopar: pots trobar infinitat de receptes que inclouen entre els seus ingredients, components estimulants com el gingebre, el xili o el safrà. Escull un dolç amb el qual pugueu iniciar el joc, per exemple unes maduixes i una fondue de xocolata.

Fora roba: despullar-se pot ser tot un art. Prepara música de fons i mou sensualment el teu cos mentre et treus cada peça que portes amb carícies lentes i insinuants fins a quedar-te amb llenceria sexy almenys durant els preliminars.

El mirall: si tens l’oportunitat posa un mirall a l’habitació, en el qual pugueu observar el moviment dels vostres cossos i gaudir de l’excitació d’aquesta eròtica imatge en directe i primera persona. Et sorprendrà la fogositat que podeu assolir gràcies a això.

Massatge eròtic: relaxa, excita i agrada a tothom. Ajuda’t d’un oli de massatge per recórrer tot el seu cos amb les teves mans, suau i lentament. Pots utilitzar cos contra cos si ho disitges, i ajudar-te amb la llengua si has escollit un l’oli comestible.

Aguditza els seus sentits: Cobreix els seus ulls amb una cinta de seda o un antifaç, besa i acaricia tot el seu cos, comprovaràs com s’anticipa als teus moviments i s’intensifiquen cada una de les sensacions que experimenta.

Lliga les seves mans: corda un mocador als seus canells, recorre el seu cos amb els teus llavis, amb els pits i amb tot el que la teva imaginació vulgui. No hi ha tortura més dolça i excitant.

Zones erògenes: l’ orella, el coll i el clatell són terreny d’indiscutible plaer. Comença desprenent suaument el teu càlid alè sobre ells, continua a penes tocant amb els llavis i a continuació subtilment amb la punta de la llengua, veuràs com s’estremeix.

Juga: pren la iniciativa, innova, toca zones inesperades, utilitza joguines eròtiques que us ajudin a explorar noves o diferents formes d’experimentar plaer.

Per Verónica Roy d’amantis Gràcia.