10 anys de la cavalcada de les Carteres Reials i descarrega la Carta dels Reis Mags del TOT GRÀCIA

Aquest any ja fa una dècada de la visita de les Carteres Reials, en què el 4 de gener de cada any visiten els carrers de Gràcia per recollir les cartes dels nens i nenes amb tots els seus desitjos per entregar-los a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient.

En l’edició d’aquest 2019 i coincidint amb la celebració del 10è aniversari de la Cavalcada de les Carteres Reials s’ha fet un procés participatiu amb les escoles de Gràcia per trobar un nom a cada una de les Carteres Reials. Els nens i nenes han proposat noms i els han pogut votar. Un cop fet el recompte dels noms votats, els més petits sabran el resultat final, quan en acabar la cavalcada de Gràcia, les Carteres surtin al balcó de l’Ajuntament del Districte.

Cavalcada de les Carteres Reials de Gràcia |

Recordeu que la cavalcada començarà a les 18.00 hores del dia 4 de gener de 2019 i aquest és el recorregut per Gràcia: l’inici als Jardinets de Gràcia, Gran de Gràcia, Montseny, Perla, Sant Lluís, Escorial, Pl. Joanic, Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Diluvi i plaça de la Vila de Gràcia. L’acte de la cavalcada de les Carteres Reials està organitzat un any més per Fundació Festa Major de Gràcia.

Carta dels Reis Mags del TOT Gràcia |

Un any més i amb aquest ja és el tercer, al número de Nadal del TOT GRÀCIA, en aquest cas el 08 del 2018, inclou la Carta a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient, perquè els ments menuts la puguin omplir-la amb els seus desitjos dirigits als Reis Mags, ara bé si no has pogut trobar l’exemplar, aquest any el TOT et proposa que la puguis descarregar i l’imprimeixis a casa teva per tal d’entregar-la a les Carteres Reials el pròxim 4 de gener. Tan sols has de clicar sobre cada part de la carta, la del davant i del dors i automàticament se us descarregarà el PDF preparat per imprimir-la.

Cara A                                              Cara B