Publicitat

El TOT Gràcia és un mitjà privat d’informació local i comercial de La Vila de Gràcia i dels diferents barris que formen el districte de Gràcia. El TOT funciona com a eix vertebrador entre els ciutadans i els comerços, empreses, entitats i associacions de Gràcia.

El TOT és un diari digital, amb actualitzacions diàries i també és una revista trimestral gratuïta d’informació local i guia comercial, amb 4 sortides a l’any, primavera, estiu, tardor i hivern. El TOT ES presenta amb un disseny modern, atractiu, i molt visual per als nostres lectors i anunciants. Actualment la nostra revista es distribueix a més de 300 punts, entre ells fleques, pastisseries, bars, restaurants, cinemes, teatres, mercats i biblioteques municipals, farmàcies, perruqueries, centres d’estètica i mèdics.

El TOT el millor mitjà per aunciar-se |

El TOT és el millor suport publicitari per fer arribar el seu missatge a la seva àrea d’influència. Tot i ser un mitjà jove, fundat el 2015, el seu creixement és contant i quantitatiu. A més el TOT és un mitjà multiplataforma, pot llegir el nostre web, des de qualsevol dispositiu, PC, telèfon mòbil, tauleta… A més cada trimestre surt al carrer el TOT Gràcia, la revista en paper. Diari Digital www.totgracia.com

Serveis a mida |

Al TOT us assesorarem per fer crèxier el vostre negoci:

-Assesorament en el disseny i missatge comercial
-Promoció conjunta en edició paper i web
-Disseny fet a mida segons cada client
-Creació de contingut de marca, és a dir entrevistes, articles, notícies
-Edicions multiplataforma.

A més de la Revista, el TOT també treu dos suplements al llarg de l’any, que pots trobar a les pàgines de la revista. El primer és el TOT FESTA MAJOR, un dossier especial amb informació sobre la Festa Major de Gràcia, amb articles, entrevistes, reportatges exclusius i fotografies, a més d’informació d’interès per als nostres lectors. L’1 de desembre coincidint amb les compres nadalenques el TOT treu el TOT NADAL un dossier dedicat al nadal i a tota la cultura que l’envolta, entrevistes i reportatges sobre tradició, regals, gastronomia, decoració.

Anuncia’t al TOT |

Si esteu interessats a rebre informació sobre les nostres tarifes tant en l’edició paper com digital, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del formulari. Ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible, i sense compromís. o si ho preferiu ens podeu trucar al telèfon 655 944 069. El TOT té un ventall de possibilitats per a donar visibilitat al vostre comerç a uns preus molts assequibles.

Contacte |

Podeu fer la vostre comanda publicitària o bé informa-vos a través d’aquesta pàgina.