Inici les obres de la plaça Sanllehy.

Plaça SanhlleyEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat l’1 d’octubre les obres de reurbanització de l’entorn de la plaça Sanllehy, afectat per les obres de l’L9 al tram central. L’obra, que compta amb un pressupost d’adjudicació d’1,6 MEUR, té com a objectius principals restaurar i millorar la mobilitat de vianants i vehicles i recuperar al màxim possible l’espai públic de la plaça.

En total, s’actua en una superfície de més de 3.000 metres quadrats, aproximadament la meitat dels quals corresponen a la cobertura del pou. Les principals actuacions que es duran a terme són, la cobertura del pou de les obres de l’L9, reorganització del carrer Ramiro de Maeztu que passarà a tenir dos carrils per als vehicles, i voreres més amples tant al costat mar com al costat muntanya. I reformulació d’accés a la plaça, es formarà una vorera perimetral des de la qual es podrà accedir a l’interior de la plaça mitjançant rampes i escales fixes. Al voltant de la plaça, s’hi plantaran una vintena d’arbres.

Pel que fa a l’interior de la plaça es preveu una àrea central amb sauló, vorejada per parterres enjardinats, també hi haurà una zona de jocs infantils una àrea singular pavimentada, a la part més elevada de la plaça, on destacarà una pèrgola que cobrirà part d’aquesta zona, que quedarà en balconada respecte de la resta de la plaça.