Gràcia compta amb el centre més gran de Easy Beauty

Des de fa uns mesos Gràcia compta un dels centres de bellesa i cosmètica que estan revolucionant el sector. Estem parlant de la boutique d’EasyBeauty ubicada a Gran de Gràcia al número 50. Si fins ara podríem gaudir dels productes i dels serveis d’EasyBeauty a ciutats com L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i també a Granollers ara ja podem gaudir-los també a Barcelona i a més al cor de Gràcia.

Entrar a la botiga d’EasyBeauty aporta una experiència única de 360°. Avui dia el client està més ben informat, és curiós de mena, investiga i cerca productes innovadors i diferenciats i alhora busca solucions segons les seves necessitats. I aquí és on l’equip d’EasyBeauty entra en la nostra vida i ens ofereix un gran ventall de marques i productes que aporten un valor afegit per al client. EasyBeauty ofereix en la seva cerca constant de productes i marques innovadores, originals i diferenciades, que aporten novetat als seus clients i que a més no poden trobar-los en altres llocs. Així doncs EasyBrauty és un espài únic on trobar i descobrir els productes més innovadors del mercat. Noms com Kosé, o la mateixa marca Chissà responen a les noves tendències i avenços en què es troba el sector.

A EasyBeauty també i trobarem marques que distribueixen en exclusiva a les seves botigues, com la marca de cosmètica coreana Klairs especialitzada a cuidar les pells més sensibles, o G9Skin una marca jove amb una estètica molt femenina i divertida o Aromatica que és ecològica, vegana i eco-friendly. Pel que fa a les fragàncies podrem gaudir de marques com Clean amb olors naturals que ens evoquen els plaers de la vida, també hi trobem noms com Roads, o Eight & Bob. Pel que fa al món capil·lar podrem trobar marques expencionals com SachaJuan, que combina ingredients naturals amb fórmules exlusives altament eficaçes. Així doncs EasyBeauty ens aporta una comunicació pròpia i independent focalitzada en un concepte de bellesa divertida, desenfrenada i descomplicada i tot això gràcies a la seva llarga experiència en el sector.

Easy Beauty la botiga |

Quan vas a comprar, sempre agrada que el local on hagis de fer-ho sigui ampli i atractiu i el centre de Gran Gràcia ho aconsegueix amb escreix, hi trobem un espai amb més de 500 metres quadrats dedicats a la cosmètica i el món de les fragàncies amb més de 9.000 referències. Un espai on una gran varietat del material exposat a la tenda està pensat per a poder-lo tocar olorar, provar i evidentment experimentar amb ell, i per tant aconseguir que amb una oferta de productes originals i innovadors, facin de la visita a la tenda tota una experiència sensorial.

Sens dubte un dels punts més importants són les diferents seccions de la botiga, algunes d’elles tan innovadores a casa nostra com la de la cosmètica coreana, la parafarmàcia on podem trobar tot allò necessari per a la cura del nostre cos, la nutri-cosmètica, o la cosmètica ecològica, a més també hi trobem una zona exclusiva per a la cura capil·lar, i un espai destinat a les colònies i fragàncies habituals i un d’altre per aquelles fragàncies d’autor un espai per a poder provar noves aromes que ens transporten a llocs tant diversos i remots, pensades per aquells que vulguin unes olors més exclusives segons a la seva personalitat. A més per poder dur a terme una compra més agradable, que millor que poder fer un descans a l’espai chill out on hi trobarem un carretó de sucs i refrescos per a poder agafar forces i alhora gaudir de propostes naturals, com si es tractés d’una terrassa interior.

El model Easy Beauty |

El model de l’empresa és el d’aportar al consumidor noves propostes en un model ben diferenciat, on hi trobem un gran assortiment de categories i productes que el fan diferenciador del que és el model tradicional de perfumeria, posant èmfasi en una oferta basada en productes selectes i sempre a preus accessibles per a client. A més de tot això cal afegir-hi els espais dedicats a la cura del cos exterior però també interior amb els productes de parafarmàcia que se’n marca en el model de 360°, és a dir cuidar-se per dins i per fora. Per això l’empresa treballa directament amb laboratoris com Bioderma o Pierre Fabre oferint també el servei d’una consultora externa especialitzada. Així doncs EasyBeaty és la primera perfumeria que treballa la parafarmàcia com una categoria global, que els permetrà desenvolupar nous serveis personalitzats com el de dietistes i el de dermoconselleres. Així doncs la nova tenda i ubicada a Gran de Gràcia funciona també com a laboratori per a futurs models d’implantació en què treballa l’empresa.