El 7 de maig Festa Hippie al carrer Gran de Gràcia.

03/05/2016

 

festa hippieAmb la primavera arriba una nova edició de la Mostra de Comerç al carrer de l’Eix Comercial de Gran de Gràcia. Serà aquest dissabte vinent 7 de maig que l’associació comercial ha decidit a banda de mostrar els productes i serveis del comerç de proximitat, ambientar tot el carrer en una gran festa Hippie dels anys 70 i 80.

Durant tot el dia al Carrer Gran de Gràcia a banda de les botigues al carrer hi haurà un munt d’activitats, amb tallers d’artesans com el taller del terrissaire i de pintura de peces de fang. A l’espai tèxtil: es podrà teixir, cardar la llana i cosir espardenyes hippies, i tallers infantils, Contacontes, ball de gitanes, actuacions musicals i una gran desfilada de gegants i capgrossos tant al matí com a les activitats de la tarda. Tot seguit us deixem la programació.

Actuacions Musical ESPAI JOVE FONTANA|

12:00 a 14:00 Concerts de 2 grups
17:00 a 19:00 / 20:00 Activitats de tarda
Ràdio La Fontana s’encarregarà de fer un programa en directe en que anirà introduït les diferents actuacions i també farà entrevistes.
Taller de graffiti per pintar uns requadres sobre que en pensem de l’equipament
Exhibició de Hip-HOP
Master classe d’afrofusió

Activitats i horaris |

9:30h: Inici de les Matinades dels Gegants (comencen a Pla de Salmerón i pugen Gran de Gràcia)

11:30h: Ball de Gitanes i desfilada per tot el carrer Gran de Gràcia.

12:30h i 19h: Contacontes infantil.

17:00h a 18h: Plantada de gegants  vinguts d’arreu de Catalunya (16 colles i 400 gegants, gegantons i Capgrossos desfilant) | La plantada tindrà lloc a Gran de Gràcia amb Nil Fabra

18:00h a 19:30h Desfilada de gegants (per tot el carrer Gran de Gràcia)