2a Edició La Gran Panera de Nadal 2017-2018

A partir de l’1 de desembre i fins al 2 de gener torna una segona edició del concurs de La Gran Panera de Nadal del TOT Gràcia. Durant les festes diverses empreses i comerços de Gràcia ens aniran descobrint els productes i serveis que té la nostra panera. Recordeu que per participar tan sols heu d’omplir la butlleta que trobareu a la revista del TOT Gràcia número 05 als comerços habituals, i dipositar-la a l’urna que trobareu a La Casa dels Contes al carrer Ramón y Cajal 35 de Barcelona. Si voleu també,  podreu participar a través de la butlleta electrònica que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Entre tots els correus electrònics rebuts el dia 2 de gener de 2018 farem el sorteig, i una sola persona serà la guanyadora de la panera. A participar i molta sort!

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Productes i serveis que trobaràs a La Gran Panera de Nadal del TOT Gràcia |

C/ Puigmartí 27 |
Les botigues de dietètica i nutrició El Recó col·laboren amb la nostra panera amb una selecció de productes com és la mel de romaní, una mescla de 35 plantes per a la infusió i una crema Antiaging amb factor de protecció 15 hipoal·lèrgica.

 

C/ Bailèn 205 |
La sales d’exhibició cinematogràfica Cinemes Texas, tornen a participar per segon vegada a La Gran Panera de Nadal del TOT, cedint, un parell d’entrades dobles, per gaudir de bon cinema en versió original subtitulada. Acció!

 

C/ Mare de Déu dels Desemparats 9 |
Les botigues Goccia Verde especialistes en detergents i sabons a granel, participen en la panera amb un Gel de Bany Bouquet de Flors sense sulfats, amb un perfum sofisticat i discret, i gran bouquet de flors. D’acció hidratant i calmat dóna a la pell un to suau i sensual.